Beta Ulaganja d.o.o.

Beta Ulaganja d.o.o.

Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Sed non accumsan massa, consequat venenatis est. Duis neque dui, porta a pellentesque quis, tempor eu ipsum. Curabitur gravida purus at elit bibendum, et placerat orci f
Beta Ulaganja su o investiranju u Jadranku d.d.

Beta Ulaganja su o investiranju u Jadranku d.d.

Beta Ulaganja su odluku o investiranju u Jadranku d.d. donijeli na temelju pozitivne investicijske analize i strateške odluke o jačanju ulaganja u turizam. U narednim godinama Beta ulaganja u Jadranku d.d. planiraju uložiti znatna sredstva u razvoj te t

novosti

Autor: beta ulaganja

Bellevue predstavlja ključni iskorak u razvoju lošinjskog turizma najviše kategorije

Prvi lošinjski hotel s pet zvjezdica, Bellevue, otvoren je za goste nakon temeljite rekonstrukcije. Ukupno vrijedan više od 50 milijuna eura, Hotel Bellevue najveća je do sada pojedinačna investicija Jadranka grupe.

Hotel Bellevue najveća je pojedinačna investicija Jadranka grupe, ali i ulaganje koje stvara ključnu pretpostavku za prerastanje Lošinja u vodeću destinaciju vitalnosti i luksuza.

Obnovom Hotela Bellevue na razinu od visokih pet zvjezdica započeo je investicijski ciklus u zoni Čikat, najluksuznijoj zoni na otoku Lošinju koja će biti okosnica cjelogodišnjeg turizma otoka.

Smješten u jedinstvenom okruženju u neposrednoj blizini mora, skriven između krošnji stoljetnih borova park šume Čikat, Hotel Bellevue ima ukupno 185 soba i 21 apartman te predstavlja savršeno mjesto za cjelogodišnji odmor. Jedinstveno arhitektonsko rješenje Hotela Bellevue rezultat je rada studija Rusan Arhitektura iz Zagreba, dizajn soba radila je tvrtka Arta-Projektiranja, dok dizajn rasvjete potpisuje Dean Skira. Hortikulturno projektiranje napravila je tvrtka Dionaea vrtovi, a izvođač građevinskih radova bila je tvrtka Radnik Križevci.

Bellevue raspolaže s nekoliko tipova soba (Deluxe, Superior, Superior atrium) i apartmana (Presidential, Luxury, Bellevue, Executive, Junior) koji nude pogled na šumu, more ili atrij hotela koji krasi vrt i lounge zona. Hotel nudi i brojne dodatne sadržaje i usluge, poput prijevoza gostiju posebnim avionom ili posebno koncipirane SPA Clinic La Vie en Rose.

Gostima su tako na raspolaganju posebno osmišljeni tretmani pomlađivanja, antistresni programi za očuvanje imunološkog sustava, razne masaže lica i tijela, relax zone, zimski vrt, te unutarnji i vanjski bazen s morskom vodom.

U sklopu hotela Bellevue, uz bazen i na plaži, nalaze se barovi i restorani s biranom ponudom vrhunskih delicija s kopna i iz mora, te bogatom ponudom vina.

Kao prvi lošinjski hotel s pet zvjezdica, hotel Bellevue zaokružuje turističku ponudu Jadranke, kao jedne od vodećih hrvatskih turističkih kompanija.