Beta Ulaganja d.o.o.

Beta Ulaganja d.o.o.

Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Sed non accumsan massa, consequat venenatis est. Duis neque dui, porta a pellentesque quis, tempor eu ipsum. Curabitur gravida purus at elit bibendum, et placerat orci f
Beta Ulaganja su o investiranju u Jadranku d.d.

Beta Ulaganja su o investiranju u Jadranku d.d.

Beta Ulaganja su odluku o investiranju u Jadranku d.d. donijeli na temelju pozitivne investicijske analize i strateške odluke o jačanju ulaganja u turizam. U narednim godinama Beta ulaganja u Jadranku d.d. planiraju uložiti znatna sredstva u razvoj te t

novosti

Autor: beta ulaganja

Direktne avionske linije iz Zagreba, Venecije i Lugana do Lošinja

I ove godine hotelski brend Lošinj Hotels & Villas u suradnji sa češkim avioprijevoznikom Silver Air organizira izravne povratne letove iz tri europska grada do Lošinja.

Od 15. lipnja do 28. rujna dolazak na otok Lošinj bit će moguć uz povratne letove iz Zagreba tri puta tjedno, a iz Venecije i švicarskog Lugana dva puta tjedno. Put iz Zagreba, primjerice, traje tek 50 minuta, što svim gostima i stanovnicima Lošinja omogućuje jednostavan i brz dolazak na ovaj kvarnerski otok. Bolja prometna povezanost otoka s kopnom jedan je od strateških ciljeva lošinjske Grupe Jadranka koja već 70 godina radi na tome da svojom ponudom pozicionira Lošinj na međunarodnoj turističkoj karti.

„Nastavak organiziranih letova na otok Lošinj logičan je slijed aktivnosti koje provodimo s ciljem razvoja ovog jedinstvenog otoka, njegove turističke ponude i pozicioniranja kao nezaobilazne turističke destinacije. Svojevrsna izoliranost otoka Lošinja ujedno je i njegova prednost. Netaknuta priroda i atmosfera kojom Lošinj odiše nude jedinstven i potpun odmor, a zahvaljujući ovim letovima dolazak na Lošinj i uživanje u njegovim čarima nikada nije bio jednostavniji i brži.“, rekao je član Uprave Grupe Jadranka Goran Filipović. Ostvarenju ciljeva Grupe uvelike će pridonijeti planirana rekonstrukcija i proširenje lošinjskog aerodroma, nakon koje će na Lošinj moći slijetati zrakoplovi kapaciteta do 180 putnika.