Beta Ulaganja d.o.o.

Beta Ulaganja d.o.o.

Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Sed non accumsan massa, consequat venenatis est. Duis neque dui, porta a pellentesque quis, tempor eu ipsum. Curabitur gravida purus at elit bibendum, et placerat orci f
Beta Ulaganja su o investiranju u Jadranku d.d.

Beta Ulaganja su o investiranju u Jadranku d.d.

Beta Ulaganja su odluku o investiranju u Jadranku d.d. donijeli na temelju pozitivne investicijske analize i strateške odluke o jačanju ulaganja u turizam. U narednim godinama Beta ulaganja u Jadranku d.d. planiraju uložiti znatna sredstva u razvoj te t

novosti

Autor: beta ulaganja

Dodatna ulaganja u zaposlenike podižu kvalitetu ponude i usluge otoka Lošinja

Da su edukacija i stalno usavršavanje zaposlenika preduvjet uspjeha tvrtke svjesni su i u lošinjskoj Jadranka grupi pa su za plaće i ostala ulaganja u stalne i sezonske zaposlenike odvojili osam posto više sredstava nego u 2018.

Uz povećanje ulaganja na godišnjoj razini, Jadranka grupa višemilijunske iznose ulaže i u dodatnu edukaciju svojih zaposlenika na svim razinama. „Smatramo kako je povećanje plaća logičan korak u razvoju poslovanja Grupe i odnosa sa zaposlenicima koji su ključni faktor za uspješno poslovanje. U hotelijerstvu i kamping djelatnosti osnovicu kontinuirano povećavamo iz godine u godinu i tako našim zaposlenicima, uz poboljšanje životnih i radnih uvjeta, odajemo i svojevrsno priznanje te zahvalu za kolektivni uspjeh. Isto tako, ove smo godine i u trgovačkoj djelatnosti povećali osnovne plaće za zanimanja u maloprodaji, veleprodaji i proizvodnji hrane.“, rekao je Sanjin Šolić, predsjednik Uprave Jadranka grupe.

U prilog činjenici da je Jadranka grupa jedan od najpoželjnijih poslodavaca na hrvatskoj obali i otocima, govori i stav Grupe prema sezonskim zaposlenicima. Njima se po završetku sezone nudi status stalnog sezonca, čime im je zajamčeno radno mjesto i za iduću godinu te prava stalnih zaposlenika, božićnicu uskrsnicu i dar djeci. Jadranka zapošljava oko 700 stalnih djelatnika, dok za vrijeme turističke sezone ukupan broj zaposlenih iznosi oko 1.600 djelatnika raspoređenih u sve tvrtke-kćeri.