Beta Ulaganja d.o.o.

Beta Ulaganja d.o.o.

Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Sed non accumsan massa, consequat venenatis est. Duis neque dui, porta a pellentesque quis, tempor eu ipsum. Curabitur gravida purus at elit bibendum, et placerat orci f
Beta Ulaganja su o investiranju u Jadranku d.d.

Beta Ulaganja su o investiranju u Jadranku d.d.

Beta Ulaganja su odluku o investiranju u Jadranku d.d. donijeli na temelju pozitivne investicijske analize i strateške odluke o jačanju ulaganja u turizam. U narednim godinama Beta ulaganja u Jadranku d.d. planiraju uložiti znatna sredstva u razvoj te t

novosti

Autor: beta ulaganja

Hrvatska ima velike predispozicije za razvoj golf turizma

Na 5. Konferenciji o golf turizmu govorilo se o stvaranju pozitivnog ozračja te odluci za realizaciju Strategije i Akcijskog plana za razvoj golf turizma u Hrvatskoj.

Konferencija o golf turizmu u Zaprešiću je okupila ključne dionike za razvoj golf turizma i svih segmenata koji su uključeni u njegov razvoj, a koji su složni oko toga da je hrvatskom turizmu golf itekako potreban. Među njima su bili predstavnici državnih institucija, lokalne zajednice, investitora i golf projekata Srđ, Brijuni i Zaprešić. O pozitivnom utjecaju golfa na razvoj turizma na panelu u sklopu konferencije govorili su – direktor Pratto consultinga i ITB Advisoryja Bruno Walter, tajnica Hrvatskoga golf saveza Sonja Jelača, predsjednik Uprave Jadranka d.d. Sanjin Šolić, Siniša Horak s Instituta za turizam te Bruno Sinković iz tvrtke Evmareia i Ivan Jakovčić iz Juniperusa.

Na konferenciji je istaknuto da je golf turizam jedan od najkonkurentnijih i najprofitabilnijih oblika turizma u svijetu te sastavni dio ponude svih razvijenih turističkih zemalja. Jedna od karakteristika golf turista je da oni u prosjeku imaju veću kupovnu moć od ostalih turista. Uz sve to, golf se može kombinirati s drugim selektivnim oblicima turizma, poput wellnessa i gastro turizma, što može značajno produljiti turističku sezonu.