Beta Ulaganja d.o.o.

Beta Ulaganja d.o.o.

Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Sed non accumsan massa, consequat venenatis est. Duis neque dui, porta a pellentesque quis, tempor eu ipsum. Curabitur gravida purus at elit bibendum, et placerat orci f
Beta Ulaganja su o investiranju u Jadranku d.d.

Beta Ulaganja su o investiranju u Jadranku d.d.

Beta Ulaganja su odluku o investiranju u Jadranku d.d. donijeli na temelju pozitivne investicijske analize i strateške odluke o jačanju ulaganja u turizam. U narednim godinama Beta ulaganja u Jadranku d.d. planiraju uložiti znatna sredstva u razvoj te t

novosti

Autor: beta ulaganja

Jadranka d.d. donirala 376.500 kuna lošinjskom Domu zdravlja

Povodom završetka radova na obnovi zgrade Doma zdravlja u Malom Lošinju, Jadranka d.d. uručila je 124.000 kuna vrijednu donaciju medicinske dijagnostičke opreme, koja će uvelike pomoći podizanju kvalitete zdravstvene skrbi na otoku Lošinju. Ukupna vrijednost radova na obnavljanju zgrade Doma zdravlja i donirane medicinske opreme iznosi 376.500 kuna.

Ukupna vrijednost donacije medicinske opreme iznosi 123.794,53 kune, što je iskorišteno za pokrivanje troškova servisiranje rendgenskog uređaja lošinjskog Doma zdravlja, kao i za nabavu nove dijagnostičke opreme - EKG MORTARA ELI 250C, kolica za EKG MORTAR; defibrilatora AED, inhalatora ECONEB, dva aparata za kontrolu astmu, pulsnog oksimetra i tri tlakomjera za nadlakticu.

Uz nabavku nove dijagnostičke opreme, donacija Jadranke d.d. uključila je i 252.500 kuna vrijednu obnovu zgrade Doma zdravlja u Malom Lošinju, koje je izvelo građevinsko poduzeće Radnik iz Križevaca.

Dokumentaciju o novoj dijagnostičkoj opremi svečano je uručio Sanjin Šolić, predsjednik Uprave Jadranke d.d., koji je tom prilikom izjavio kako je donacija mali doprinos u podizanju kvalitete zdravstvene i turističke usluge u Malom Lošinju te dodao kako će Jadranka i dalje činiti sve kako bi pomogla u poboljšanju kvalitete života na Lošinju.

Primajući donaciju, Boris Ritoša, ravnatelja Doma zdravlja Primorsko-goranske županije predao je zahvalnicu donirana sredstva predsjedniku Uprave Jadranke d.d. te naglasio kako je Jadranka prva turistička kompanija u Primorsko-goranskoj županiji koja je shvatila važnost ulaganje u podizanje kvalitete zdravstvene zaštite u lokalnoj zajednici, zbog čega može biti primjer drugim tvrtkama.

S više od 2 milijuna noćenja, Lošinj je jedan od lidera hrvatskog turizma i destinacija u kojoj boravi veliki broj stranih gostiju. Donirana medicinska oprema i obnovljeni prostori Doma zdravlja u značajnoj mjeri će doprinijeti daljnjem razvoju Lošinja u vodeću vitality destinaciju.