Beta Ulaganja d.o.o.

Beta Ulaganja d.o.o.

Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Sed non accumsan massa, consequat venenatis est. Duis neque dui, porta a pellentesque quis, tempor eu ipsum. Curabitur gravida purus at elit bibendum, et placerat orci f
Beta Ulaganja su o investiranju u Jadranku d.d.

Beta Ulaganja su o investiranju u Jadranku d.d.

Beta Ulaganja su odluku o investiranju u Jadranku d.d. donijeli na temelju pozitivne investicijske analize i strateške odluke o jačanju ulaganja u turizam. U narednim godinama Beta ulaganja u Jadranku d.d. planiraju uložiti znatna sredstva u razvoj te t

novosti

Autor: beta ulaganja

Jadranka hoteli među TOP 10 kompanija prema ostvarenim financijskim rezultatima

Rast turističkih pokazatelja nastavio se u 2019., ali po malo nižim stopama. Zanimljivo je da su Jadranka hoteli zauzeli su osmo mjesto na listi financijskih rezultata u 2017./2018.

Hrvatski turistički sektor najveći broj noćenja ostvaruje u svega dva ljetna mjeseca u godini. Evidentni su pad prosječnog broja noćenja po dolasku te niska prosječna potrošnja po turistu kao posljedica ograničene ponude. Kao jedna od potencijalnih prilika za domaći turistički sektor ističe se poboljšanje kvalitete usluge u smislu povećanja broja hotela s četiri i pet zvjezdica, što privlači goste snažnije platežne moći.

Među vodećim županijama prema turističkim dolascima i noćenjima u 2018. nalaze se Istarska, Splitsko-dalmatinska i Primorsko-goranska županija. Poziciju među ponajboljim hrvatskim kompanijama i visoko osmo mjesto zauzeli su Jadranka hoteli temeljem ostvarenih financijskih rezultata u 2017./2018. Jadranka hoteli dio su Grupe Jadranka, kompanije koja je nositelj turističkog razvoja otoka Lošinja. Osim Jadranka hotela, u sklopu Grupe djeluju i Jadranka trgovina te Jadranka kampovi. Tvrtke članice Grupe upravljaju 4* i 5* hotelima, restoranima, vilama i apartmanima, te kampovima i maloprodajnim objektima na otocima Lošinju i Cresu, a kvalitetnom ponudom rade na pozicioniranju cresko-lošinjskog otočja na ovom dijelu Mediterana.