Beta Ulaganja d.o.o.

Beta Ulaganja d.o.o.

Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Sed non accumsan massa, consequat venenatis est. Duis neque dui, porta a pellentesque quis, tempor eu ipsum. Curabitur gravida purus at elit bibendum, et placerat orci f
Beta Ulaganja su o investiranju u Jadranku d.d.

Beta Ulaganja su o investiranju u Jadranku d.d.

Beta Ulaganja su odluku o investiranju u Jadranku d.d. donijeli na temelju pozitivne investicijske analize i strateške odluke o jačanju ulaganja u turizam. U narednim godinama Beta ulaganja u Jadranku d.d. planiraju uložiti znatna sredstva u razvoj te t

novosti

Autor: beta ulaganja

Jadranka hotelima dodijeljen certifikat ISO 50001:2018

Lošinjski Jadranka hoteli postali su prvi lanac hotela u Hrvatskoj s certifikatom ISO 50001:2018, što potvrđuje predanost lošinjske tvrtke održivom razvoju.

Za dobivanje djelotvornog alata koji omogućuje učinkovito upravljanje energijom te zaštitu okoliša, Jadranka hoteli prošli su zahtjevan audit sustava upravljanja energijom. Audit je provela tvrtka SGS Adriatica iz Italije, a primjena ovog ISO certifikata Jadranka hotelima omogućuju poboljšanje energetske učinkovitosti, definiranje baznih pokazatelje energetske potrošnje, identificiranje kritičnih područja te prilika za poboljšanje, kao i osiguravanje temelja za provedbu učinkovitog planiranja u smislu investicija.

„Učinkovito upravljanje energijom u skladu je s vizijom poslovanja naše grupe. Fokusirani smo na daljnje očuvanje iznimne prirode Lošinja, na primjenu najboljih praksi te uvažavanje svih načela zaštite okoliša. Cilj nam je biti primjer hotelijerskim tvrtkama u Hrvatskoj, ali i poslovnim subjektima u drugim industrijama, kako je učinkovito upravljanje energijom jedini način za održivo poslovanje.“, poručio je član Uprave Jadranka hotela Rikardo Hesky.