Beta Ulaganja d.o.o.

Beta Ulaganja d.o.o.

Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Sed non accumsan massa, consequat venenatis est. Duis neque dui, porta a pellentesque quis, tempor eu ipsum. Curabitur gravida purus at elit bibendum, et placerat orci f
Beta Ulaganja su o investiranju u Jadranku d.d.

Beta Ulaganja su o investiranju u Jadranku d.d.

Beta Ulaganja su odluku o investiranju u Jadranku d.d. donijeli na temelju pozitivne investicijske analize i strateške odluke o jačanju ulaganja u turizam. U narednim godinama Beta ulaganja u Jadranku d.d. planiraju uložiti znatna sredstva u razvoj te t

novosti

Autor: beta ulaganja

Jadranka s Lošinja ulaže i u razvoj kongresnog turizma

Prednosti kongresnog turizma prepoznala je i lošinjska grupacija koja gostima hotela Lošinj Hotels & Villas nudi posebno osmišljene programe, visoku razinu hotelske usluge i kvalitetne dodatne sadržaje.

Iako je otok, Lošinj je dobro prometno povezan s kopnom i odličan je odabir za organizaciju važnih poslovnih okupljanja. Zato su za turiste koji iz poslovnih razloga borave u hotelima Lošinj Hotels & Villas osmišljeni posebni programi. Gotovi svi hoteli brenda Lošinj Hotels & Villas u svojoj ponudi imaju zastupljen segment kongresnog turizma i kvalitetnu kongresnu ponudu. Najčešći odabir za organizaciju poslovnih konferencija, kongresa i summita je hotel Bellevue u uvali Čikat u Malom Lošinju.

Najveći benefit koji lošinjski hoteli s kongresnom ponudom ostvaruju je taj da imaju mogućnost popunjavanja termina i smještajnih kapaciteta izvan ljetnih mjeseci. To ujedno znači produljenje turističke sezone na turističku godinu, ali i dodatnu potrošnju u samom hotelu u vrijeme kada gosti nisu okupirani poslovnim obvezama. Prema iskustvima lošinjskih hotela, gosti se u slobodno vrijeme najčešće odlučuju za wellness usluge u hotelu te za upoznavanje destinaciju u kojoj borave.