Beta Ulaganja d.o.o.

Beta Ulaganja d.o.o.

Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Sed non accumsan massa, consequat venenatis est. Duis neque dui, porta a pellentesque quis, tempor eu ipsum. Curabitur gravida purus at elit bibendum, et placerat orci f
Beta Ulaganja su o investiranju u Jadranku d.d.

Beta Ulaganja su o investiranju u Jadranku d.d.

Beta Ulaganja su odluku o investiranju u Jadranku d.d. donijeli na temelju pozitivne investicijske analize i strateške odluke o jačanju ulaganja u turizam. U narednim godinama Beta ulaganja u Jadranku d.d. planiraju uložiti znatna sredstva u razvoj te t

novosti

Autor: beta ulaganja

Jadrankini hoteli i kampovi dobitnici vrijednih nagrada

Boutique Hotel Alhambra brenda Lošinj Hotels & Villas osvojio je Meetings Star nagradu, dok je kamp Čikat postao 40. član elitnog udruženja najboljih kampova Europe.

Meeting Star nagrada dodijeljena je Boutique Hotelu Alhambra u sklopu najvažnijeg poslovnog događaja u kongresnoj industriji u ovom dijelu Europe, slovenskoj Conventi. Tajni gosti s dugogodišnjim iskustvom u kongresnoj ponudi i turizmu dali su Boutique Hotelu Alhambra ocjenu 4,93 od mogućih 5 i osigurali mu titulu „BEST BOUTIQUE MEETING HOTELS“.

S druge strane, lošinjski kamp Čikat primljen je u probrano društvo Leading Campings of Europe. Činjenica da se u udruzi Leading Campings in Europe nalazi tek 40 kampova, dovoljno govori o zahtjevnim kriterijima koje je kamp Čikat trebao zadovoljiti za ulazak, ali i prednostima koje članstvo donosi. Dodatno priznanje kampu pristiglo je zbog projekta za održivo upravljanje šumom kampa Čikat. Za vlastiti projekt „Sigurno kampiranje u kampu Čikat“ kamp je dodijeljena nagrada njemačkog automobilskog kluba ADAC za inovativni proizvod 2019. godine.