Beta Ulaganja d.o.o.

Beta Ulaganja d.o.o.

Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Sed non accumsan massa, consequat venenatis est. Duis neque dui, porta a pellentesque quis, tempor eu ipsum. Curabitur gravida purus at elit bibendum, et placerat orci f
Beta Ulaganja su o investiranju u Jadranku d.d.

Beta Ulaganja su o investiranju u Jadranku d.d.

Beta Ulaganja su odluku o investiranju u Jadranku d.d. donijeli na temelju pozitivne investicijske analize i strateške odluke o jačanju ulaganja u turizam. U narednim godinama Beta ulaganja u Jadranku d.d. planiraju uložiti znatna sredstva u razvoj te t

novosti

Autor: beta ulaganja

Kamp Čikat na otoku Lošinju radit će cijele godine

Kamp Čikat nalazi se u slikovitoj uvali Čikat koju krasi stoljetna borova šuma i brojne vile austrougarske aristokracije, a ove godine će po prvi puta biti otvoren tijekom svih 12 mjeseci.

Zbog iznimnog geografskog položaja, otok Lošinj ima blagu mediteransku klimu s više od 2600 sunčanih sati godišnje, s prosječnom temperaturom od 15.6 °C (najniža godišnja srednja temperatura iznosi 7,7 °C) te je po klimatološkim obilježjima poznat kao najpovoljnije klimatološko mjesto na Jadranu. Prirodni ljekoviti činitelji kao što su zrak prve kvalitete, prirodni ljekoviti aerosoli, borova šuma i ljekovito bilje samo su neki od razloga zašto su Mali i Veli Lošinj proglašeni prirodnim klimatskim lječilištima još 1892. godine.

„Uređeno je 54 superior parcela tik uz more sa strujom i vodom te novo uređenom grijanom sanitarijom. Smještaj je ponuđen po promotivnoj cijeni od 100 EUR za boravak od mjesec dana za dvije odrasle osobe + kamp parcela, a struja i voda plaćaju se po potrošnji dok će se gostima koji su na paušalu također omogućiti boravak tijekom cijele godine.“ – istaknuo je direktor marketinga Jadranka Kampovi d.o.o. – Dejan Jakovljević.

Restoran i trgovina u sklopu kampa također će bit otvoreni u zimskim mjesecima, a u blizini kampa je centar grada Malog Lošinja te su dostupne i zdravstvene usluge.

„Obogaćivanje i jačanje turističke ponude u pred i posezoni cilj je i projekta PPS putem kojeg su već za ovu posezonu odabrane dvadeset i dvije destinacije među kojima je i Cresko-lošinjski arhipelag. Cjelogodišnja ponuda ispravan je korak ka konkurentnijem turizmu i izuzetno mi je drago što i privatni sektor prepoznaje važnost toga“ - istaknuo je ministar turizma Darko Lorencin.

U kampu Čikat se od 2011. godine, gostima kampa koji su dobrovoljno sudjelovali u istraživanju, vrši spirometrija te je studijom znanstveno dokazan utjecaj klime i prirodnog aerosola otoka Lošinja na plućnu funkciju gosta u skladu s čim je osmišljen i razrađen program plućne rehabilitacije u suradnji s Hrvatskim pulmološkim društvom u Vitality Hotelu Punta Veli Lošinj.

Posjetiteljima se nudi čitav niz aktivnosti na otvorenom poput mogućnosti vožnje bicikla i pješačenja po mnogobrojnim lungomare šetnicama koje okružuju cijeli otok. Aktivniji mogu i planinariti na obližnje brdo Osoršćicu.

„Ideja cjelogodišnjeg, zimskog kampa je izuzetno moderna i inovativna ideja i uklapa se u svjetske trendove camping turizma te u trend Lošinja, otoka vitalnosti i destinacije zdravlja“ – naglasila je direktorica Turističke zajednice Grada Malog Lošinja – Đurđica Šimičić.