Beta Ulaganja d.o.o.

Beta Ulaganja d.o.o.

Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Sed non accumsan massa, consequat venenatis est. Duis neque dui, porta a pellentesque quis, tempor eu ipsum. Curabitur gravida purus at elit bibendum, et placerat orci f
Beta Ulaganja su o investiranju u Jadranku d.d.

Beta Ulaganja su o investiranju u Jadranku d.d.

Beta Ulaganja su odluku o investiranju u Jadranku d.d. donijeli na temelju pozitivne investicijske analize i strateške odluke o jačanju ulaganja u turizam. U narednim godinama Beta ulaganja u Jadranku d.d. planiraju uložiti znatna sredstva u razvoj te t

novosti

Autor: beta ulaganja

Kamp Čikat proglašen najboljim na Kvarneru

Na međunarodnom kamperskom sajmu Bonaca u slovenskom gradu Portorožu Jadrankin kamp Čikat iz Malog Lošinj osvojio je priznanje „NAJ KAMP 2014“ u kategoriji većih kampova na Kvarneru.

U suradnji s najjačim slovenskim web portalom www.avtokampi.si i tvrtkom Adria slovenski kampisti su imali mogućnost glasovanja tijekom 2013. godine za najbolje kampove Hrvatske i Slovenije te tako odabrati najbolje velike i male kampove Istre, Kvarnera i Dalmacije.

Sustavnim ulaganjem u infrastrukturu kampa, podizanjem kvalitete sadržaja i usluge, ali i inovativnim novim proizvodima (zimski i zdravstveni turizam), kamp Čikat je četvrtu godinu zaredom potvrdio visoke ocjene slovenskih gostiju koji su ga tako svrstali na prvo mjesto na Kvarneru, ispred kampa Njivice i kampa Ježevac s otoka Krka.

U kampu Čikat se od 2011. godine, gostima kampa koji su dobrovoljno sudjelovali u istraživanju, vrši spirometrija te je studijom znanstveno dokazan utjecaj klime i prirodnog aerosola otoka Lošinja na plućnu funkciju gosta u skladu s čim je osmišljen i razrađen program plućne rehabilitacije u suradnji s Hrvatskim pulmološkim društvom u Vitality Hotelu Punta Veli Lošinj.

Nagrada je potvrda dugogodišnje tradicije kvalitetnog upravljanja kampom Čikat, koji od je od kolovoza otvoren tijekom cijele godine sa specijalnom ponudom za kampiranje tijekom zime.

„Uređeno je 54 superior parcela tik uz more sa strujom i vodom te novo uređenom grijanom sanitarijom. Smještaj tijekom jesenskih i zimskih mjeseci ponuđen je po promotivnoj cijeni od 100 EUR za boravak od mjesec dana za dvije odrasle osobe + kamp parcela, a struja i voda plaćaju se po potrošnji dok će se gostima koji su na paušalu također omogućiti boravak tijekom cijele godine.“, istaknuo je Dejan Jakovljević, direktor marketinga Jadranka Kampovi d.o.o.