Beta Ulaganja d.o.o.

Beta Ulaganja d.o.o.

Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Sed non accumsan massa, consequat venenatis est. Duis neque dui, porta a pellentesque quis, tempor eu ipsum. Curabitur gravida purus at elit bibendum, et placerat orci f
Beta Ulaganja su o investiranju u Jadranku d.d.

Beta Ulaganja su o investiranju u Jadranku d.d.

Beta Ulaganja su odluku o investiranju u Jadranku d.d. donijeli na temelju pozitivne investicijske analize i strateške odluke o jačanju ulaganja u turizam. U narednim godinama Beta ulaganja u Jadranku d.d. planiraju uložiti znatna sredstva u razvoj te t

novosti

Autor: beta ulaganja

Ministar prometa najavio ulaganja u Zračnu luku Lošinj

Na otvorenju novog putničkog terminala Zračne luke Split, u čiju je gradnju uloženo oko 450 milijuna kuna, ministar Oleg Butković najavio je ulaganja u Zračnu luku Lošinj.

Ministar mora, prometa i infrastrukture Oleg Butković naglasio je da je otvorenje novog putničkog terminala splitske zračne luke izrazito vrijedan projekt unaprjeđenja infrastrukture zračnih luka u Hrvatskoj. Usput je podsjetio na otvaranje obnovljenih zračnih luka u Zagrebu i Dubrovniku, ulaganja u zadarsku zračnu luku te najavio investicije i u zračne luke na Braču i Lošinju.

Bolja prometna povezanost i lakša komunikacija otoka Lošinja s kopnom jedan je od strateških ciljeva lošinjske Grupe Jadranka. Ova hotelska grupacija više od 70 godina predano radi kako bi svojom ponudom pozicionirala Lošinj te cjelokupni cresko-lošinjski arhipelag na turističkoj karti Mediterana. Tome će pridonijeti planirana rekonstrukcija i proširenje Aerodroma Mali Lošinj, čime će Lošinj kao turistička destinacija biti dostupniji svim posjetiteljima, jer će tada na lošinjski aerodrom moći slijetati zrakoplovi kapaciteta do 180 putnika.