Beta Ulaganja d.o.o.

Beta Ulaganja d.o.o.

Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Sed non accumsan massa, consequat venenatis est. Duis neque dui, porta a pellentesque quis, tempor eu ipsum. Curabitur gravida purus at elit bibendum, et placerat orci f
Beta Ulaganja su o investiranju u Jadranku d.d.

Beta Ulaganja su o investiranju u Jadranku d.d.

Beta Ulaganja su odluku o investiranju u Jadranku d.d. donijeli na temelju pozitivne investicijske analize i strateške odluke o jačanju ulaganja u turizam. U narednim godinama Beta ulaganja u Jadranku d.d. planiraju uložiti znatna sredstva u razvoj te t

novosti

Autor: beta ulaganja

U Beogradu predstavljena ponuda otoka Lošinja

Grad Mali Lošinj, Turistička zajednica Grada Malog Lošinja i hotelski brend Lošinj Hotels & Villas predstavili su turističku ponudu otoka Lošinja. Prezentacija je održana u beogradskom hotelu Hilton u okviru 41. Međunarodnog beogradskog sajma turizma.

„Prezentacija u Beogradu održana je kako bi turistička ponuda otoka Lošinja i na ovom području dobila na prepoznatljivosti. Iznimno nam je drago što smo, uz jednu od najvećih turističkih kompanija u Hrvatskoj, predstavili lošinjski turizam na najvećem sajmu turizma u Srbiji i JI Europi, koja su iznimno važna za nas u Turističkoj zajednici.“, poručio je direktor Turističke zajednice Grada Malog Lošinja Dalibor Cvitković.

Osim promocije ponude te prirodnih i kulturnih ljepota Lošinja i Hrvatske, prezentacija u sklopu Beogradskog sajma turizma organizirana je i s ciljem jačanja poslovnih i prijateljskih odnosa dviju zemalja. „Predstavljanje ponude otoka Lošinja u Beogradu bilo je na obostrano zadovoljstvo. Sigurno da je ovo temelj za daljnju promociju hrvatskog turizma i jače otvaranje na tržište Srbije. Reakcije ljudi su odlične, što nama daje potvrdu kvalitetne prezentacije i ponude. Nadamo se ćemo već ove sezone na Lošinju ugostiti veći broj gostiju iz Srbije.“, rekao je Rikardo Hesky, direktor Jadranka hotela.