Beta Ulaganja d.o.o.

Beta Ulaganja d.o.o.

Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Sed non accumsan massa, consequat venenatis est. Duis neque dui, porta a pellentesque quis, tempor eu ipsum. Curabitur gravida purus at elit bibendum, et placerat orci f
Beta Ulaganja su o investiranju u Jadranku d.d.

Beta Ulaganja su o investiranju u Jadranku d.d.

Beta Ulaganja su odluku o investiranju u Jadranku d.d. donijeli na temelju pozitivne investicijske analize i strateške odluke o jačanju ulaganja u turizam. U narednim godinama Beta ulaganja u Jadranku d.d. planiraju uložiti znatna sredstva u razvoj te t

novosti

Autor: beta ulaganja

Usvojena odluka o izmjeni Prostornog plana Primorsko-goranske županije

Gotovo jednoglasno članovi Skupštine Primorsko-goranske županije podržali su izmjene i dopune županijskog Prostornog plana, kojima je omogućena gradnja golf terena na lokaciji Matalda na Punta Križi na Cresu.

Projekt golf terena na Mataldi ranije je dobio pozitivno mišljenje Gradskog vijeća Malog Lošinja. Riječ je o projektu izgradnje golf terena natjecateljskog karaktera, koji podrazumijevaju izgradnju dva igrališta po 18 rupa na sveukupno 325 hektara. Osim toga, projektom je predviđena izgradnja hotela kapaciteta 500 ležajeva, petnaestak vila za igrače s bazenima uklopljenima u okoliš, heliodroma i pristaništa za brodove.

Sukladno odluci Županijske skupštine na samoj obali je dozvoljena isključivo gradnja pristaništa (bez lukobrana) i uređaja za desalinizaciju mora. U realizaciji budućeg projekta, zahvaljujući kojem se Hrvatskoj prvi put u povijesti otvara mogućnost organizacije profesionalnih golf turnira, strogo je zabranjeno korištenje vode iz Vranskog jezera, vodovoda povezanog s jezerom ili iz drugih izvora na licu mjesta. Za navodnjavanje golf terena može se koristiti isključivo voda dobivena desalinizacijom mora, pročišćena sanitarna i drenažna voda.