Beta Ulaganja d.o.o.

Beta Ulaganja d.o.o.

Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Sed non accumsan massa, consequat venenatis est. Duis neque dui, porta a pellentesque quis, tempor eu ipsum. Curabitur gravida purus at elit bibendum, et placerat orci f
Beta Ulaganja su o investiranju u Jadranku d.d.

Beta Ulaganja su o investiranju u Jadranku d.d.

Beta Ulaganja su odluku o investiranju u Jadranku d.d. donijeli na temelju pozitivne investicijske analize i strateške odluke o jačanju ulaganja u turizam. U narednim godinama Beta ulaganja u Jadranku d.d. planiraju uložiti znatna sredstva u razvoj te t

novosti

Autor: beta ulaganja

Uvjeti rada koje nudi Jadranka odličan su poticaj svima zainteresiranima za rad u turizmu

Za kraj godine nagradili su svoje zaposlenike božićnicama u iznosu od 2.500 kuna. Uz beneficije kao što su dodaci na plaću, Jadranka grupa ulaže višemilijunske iznose za usavršavanje i edukaciju svojih zaposlenika.

U jednom od najvećih turističko-trgovačkih društava u Hrvatskoj – Jadranka grupi – cijele godine prate plaće, rezultati i zadovoljstvo zaposlenika kako bi im se pružili najbolji mogući uvjeti za rad. Zanimljivo je da su božićnicu u iznosu od čak 2.500 kuna dobili stalni zaposlenici i stalni sezonski zaposlenici, a svi ostali proporcionalno trajanju njihovog radnog odnosa. Uz božićnicu, Jadranka je i ove godine svojim zaposlenicima osigurala dar za djecu do 15 godina u vrijednosti od 600 kuna.

„Mi u Jadranka grupi čvrsto vjerujemo da jedino kontinuirani trud i rad mogu donijeti napredak, ali isto tako smatramo da ih treba prepoznati i nagraditi. Izrazito smo ponosni na svoje zaposlenike i uspjehe koje smo zajedno ostvarili u protekloj godini. Vodimo se mišlju da je zadovoljstvo zaposlenika jednako bitno, kao i zadovoljstvo naših gostiju i kupaca.“, rekao je Sanjin Šolić, predsjednik Uprave Jadranka grupe.

Uvjeti rada koje nudi Jadranka odličan su poticaj svima zainteresiranima za rad u turizmu – posebice tijekom ljetnih mjeseci. Uz beneficije kao što su dodaci na plaću, Jadranka grupa brine o usavršavanju i edukaciji svojih zaposlenika pa tako na svim razinama ulaže višemilijunske iznose za njihov razvoj. Jedan od značajnijih poteza ovog turističko-trgovačkog društva s Lošinja je i uređenje objekta za smještaj sezonskih zaposlenika, koji uređenjem prati nivo kvalitete hotela 4*, što je prva takva investicija na otoku Lošinju.