Beta Ulaganja d.o.o.

Beta Ulaganja d.o.o.

Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Sed non accumsan massa, consequat venenatis est. Duis neque dui, porta a pellentesque quis, tempor eu ipsum. Curabitur gravida purus at elit bibendum, et placerat orci f
Beta Ulaganja su o investiranju u Jadranku d.d.

Beta Ulaganja su o investiranju u Jadranku d.d.

Beta Ulaganja su odluku o investiranju u Jadranku d.d. donijeli na temelju pozitivne investicijske analize i strateške odluke o jačanju ulaganja u turizam. U narednim godinama Beta ulaganja u Jadranku d.d. planiraju uložiti znatna sredstva u razvoj te t

novosti

Autor: beta ulaganja

Zračna luka Mali Lošinj dobila građevinsku dozvolu za proširenje

Na potpisivanju Ugovora o dodjeli bespovratnih sredstava za dogradnju luke Mrtvaška, gradonačelnica Ana Kučić izjavila je da je Zračna luka Mali Lošinj dobila iščekivanu građevinsku dozvolu.

Realizacijom projekta dogradnje luke Mrtvaška stvorit će se preduvjeti za pomorsku povezanost Malog Lošinja sa susjednim otocima, posebice Rabom i Pagom. Ujedno će se omogućiti bolja zaštita privezanih plovila, što će pozitivno utjecati na razinu sigurnosti pomorskog prometa u luci, ali i na području lošinjskog arhipelaga. Prilikom potpisivanja Ugovora o dodjeli bespovratnih sredstava gradonačelnica Malog Lošinja Ana Kučić rekla je da kvaliteta života stanovnika na otocima ovisi prvenstveno o prometnoj povezanosti. Također, najavila je da joj je posebno drago što je Zračna luka Mali Lošinj konačno dobila građevinsku dozvolu.

Naime, u skorije vrijeme planirana je rekonstrukcija i proširenje lošinjskog aerodroma kako bi otok Lošinj postao dostupniji posjetiteljima. U ovaj razvojni projekt uključena i Jadranka grupa, kojoj je jedan od strateških ciljeva bolja prometna povezanost i lakša komunikacija otoka Lošinja s kopnom. Projektom rekonstrukcije predviđeno je da na lošinjski aerodrom slijeću zrakoplovi kapaciteta do 180 putnika.