Beta Ulaganja d.o.o.

Beta Ulaganja d.o.o.

Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Sed non accumsan massa, consequat venenatis est. Duis neque dui, porta a pellentesque quis, tempor eu ipsum. Curabitur gravida purus at elit bibendum, et placerat orci f
Beta Ulaganja su o investiranju u Jadranku d.d.

Beta Ulaganja su o investiranju u Jadranku d.d.

Beta Ulaganja su odluku o investiranju u Jadranku d.d. donijeli na temelju pozitivne investicijske analize i strateške odluke o jačanju ulaganja u turizam. U narednim godinama Beta ulaganja u Jadranku d.d. planiraju uložiti znatna sredstva u razvoj te t

O ulaganju u Jadranku d.d.

Beta Ulaganja su odluku o investiranju u Jadranku d.d. donijeli na temelju pozitivne investicijske analize i strateške odluke o jačanju ulaganja u turizam.
Aktivnosti

U narednim godinama Beta ulaganja u Jadranku d.d. planiraju uložiti znatna sredstva u razvoj te tvrtke. U planu je nastavak provođenja strateškog poslovnog plana aktualne uprave Jadranke d.d. te će se po preuzimanju tvrtke odmah krenuti s plasiranjem dodatnog kapitala potrebnog za realizaciju projekata koji se nalaze u finalnoj pripremnoj fazi. Naglasak će biti i na podizanju kvalitete postojećih hotela, kampova i turističkih sadržaja. Pri tom će se najveća pažnja posvetiti zaštiti okoliša.

Ulagači su svjesni važnosti Jadranke d.d. za gospodarstvo i stanovnike Malog Lošinja te su odlučni poštovati kulturu koja je omogućila da tvrtka izraste u jednog od najuspješnijih hrvatskih gospodarskih i turističkih subjekata. Vizija razvoja Jadranke d.d. identična je sa strateškim odrednicama Grada Malog Lošinja, koje predviđaju održivi razvoj prema odgovornom turizmu uz očuvanje svog prirodnog okoliša i kulturnog naslijeđa otoka. Po realizaciji navedenih projekata, Mali Lošinj će postati najkonkurentnija turistička destinacija ne samo na Jadranu, već i Sredozemlju.