Beta Ulaganja d.o.o.

Beta Ulaganja d.o.o.

Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Sed non accumsan massa, consequat venenatis est. Duis neque dui, porta a pellentesque quis, tempor eu ipsum. Curabitur gravida purus at elit bibendum, et placerat orci f
Beta Ulaganja su o investiranju u Jadranku d.d.

Beta Ulaganja su o investiranju u Jadranku d.d.

Beta Ulaganja su odluku o investiranju u Jadranku d.d. donijeli na temelju pozitivne investicijske analize i strateške odluke o jačanju ulaganja u turizam. U narednim godinama Beta ulaganja u Jadranku d.d. planiraju uložiti znatna sredstva u razvoj te t

novosti

Autor: beta ulaganja

Hotel Bellevue s otoka Lošinja u užem izboru prestižnog World Spa Awardsa

World Spa Awards dodjeljuju se od 2015. godine, a njima se nagrađuju izvrsnost u turizmu i inovacije u hotelskoj industriji.

Lošinjski hotel Bellevue 5* odabran je u uži izbor za World Spa Awards™ u kategoriji Croatia's Best Hotel Spa. Radi se o prestižnoj nagradi koja se dodjeljuje hotelima s najboljom spa i wellness ponudom. Glasanje za Croatia's Best Hotel Spa, kao i za sve ostale kategorije World Spa Awardsa, moguće je sve do 30. rujna, a pobjednici po kategorijama bit će objavljeni krajem 2020. godine.

Nominacija je potvrda visoke razine usluge i ponude u ovom lošinjskom hotelu, ali i svojevrsno priznanje struke i gostiju. „Iznimna je čast naći se u društvu ponajboljih hrvatskih hotela te u finalnom izboru ove prestižne nagrade. Za nas je ključno opravdati povjerenje koje nam gosti pružaju. Posvećeni smo postizanju izvrsnosti u svakom segmentu poslovanja, kako bismo našim gostima pružili ono najbolje tijekom odmora.“, poručuju iz ovog lošinjskog 5* hotela.