Beta Ulaganja d.o.o.

Beta Ulaganja d.o.o.

Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Sed non accumsan massa, consequat venenatis est. Duis neque dui, porta a pellentesque quis, tempor eu ipsum. Curabitur gravida purus at elit bibendum, et placerat orci f
Beta Ulaganja su o investiranju u Jadranku d.d.

Beta Ulaganja su o investiranju u Jadranku d.d.

Beta Ulaganja su odluku o investiranju u Jadranku d.d. donijeli na temelju pozitivne investicijske analize i strateške odluke o jačanju ulaganja u turizam. U narednim godinama Beta ulaganja u Jadranku d.d. planiraju uložiti znatna sredstva u razvoj te t

novosti

Autor: beta ulaganja

Hoteli Jadranka turizma započinju novu sezonu

Hoteli Jadranka turizma koji posluju pod krovnim brendom Lošinj Hotels & Villas - Hotel Bellevue 5*, Boutique Hotel Alhambra 5* te Vitality Hotel Punta 4*, započinju sezonu i prve goste dočekuju već od 1. travnja.

Poznati brend Lošinj Hotels & Villas najavio je otvaranje hotela Bellevue i Boutique Hotela Alhambra te Vitality Hotela Punta za 1. travnja, kako bi prvi ovosezonski gosti u ovim 5* i 4* hotelima mogli provesti uskršnje praznike. Jadranka turizam i brend Lošinj Hotels & Villas, baš kao i cijeli otok Lošinj, u ovoj godini očekuju značajno veći broj domaćih i stranih gostiju i vjeruju da će se za sada iskazani interes gostiju pretočiti u rezervacije hotela, jednako kao i kampova u okviru kojih se nudi i luksuzno glamping kampiranje te nove mobilne kućice.

Inače, Lošinj je poznat po stoljetnim borovim šumama i bogatstvu biljnih vrsta, stoga ne čudi da se nalazi na vrhu bucket liste za proljetna putovanja. Prednost je svakako i dostupnost otoka kao auto destinacije za one goste koji dolaze s bližih emitivnih tržišta. Ono što goste privlači na ovaj miomirisni otok je i ponuda brenda Lošinj Hotels & Villas. Brend u svome portfelju ima hotele 4* i 5*, vile i apartmane te restorane, koji se nalaze na najatraktivnijim lokacijama Lošinja.