Beta Ulaganja d.o.o.

Beta Ulaganja d.o.o.

Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Sed non accumsan massa, consequat venenatis est. Duis neque dui, porta a pellentesque quis, tempor eu ipsum. Curabitur gravida purus at elit bibendum, et placerat orci f
Beta Ulaganja su o investiranju u Jadranku d.d.

Beta Ulaganja su o investiranju u Jadranku d.d.

Beta Ulaganja su odluku o investiranju u Jadranku d.d. donijeli na temelju pozitivne investicijske analize i strateške odluke o jačanju ulaganja u turizam. U narednim godinama Beta ulaganja u Jadranku d.d. planiraju uložiti znatna sredstva u razvoj te t

novosti

Autor: beta ulaganja

Imenovana nova direktorica Boutique Hotela Alhambra

Uspješnom timu ekskluzivnog objekta u uvali Čikat u Malom Lošinju, pridružila se nova direktorica, koja ima više od 25 godina iskustva u ugostiteljskom sektoru.

Prije imenovanja Andrea Glavan je bila direktorica 5* Hotela Bellevue, gdje je stekla menadžersko iskustvo upravljajući hotelom od faze izgradnje, preko otvaranja do njegova pozicioniranja do statusa luksuznog hotela nagrađivanog nizom respektabilnih nagrada. Promjena na čelnoj poziciji najekskluzivnijeg lošinjskog hotela pružit će novu perspektivu u daljnjem razvoju i pozicioniranju Boutique Hotela Alhambra kao objekta usmjerenog na kreiranje i jedinstvene ponude i iskustava koja mogu zadovoljiti potrebe i najizbirljivijih gostiju.

Predanost očekivanjima visoke razine učinkovitosti, kako kod sebe, tako i kod cijeloga tima, te sposobnost kreiranja i uspješnog provođenja hotelskih standarda glavni su naglasci dosadašnje karijere Andreje Glavan. Dubinsko poznavanje hotelske industrije, kao i trendova u luksuznom segmentu pokazat će se značajnim za njenu karijeru i buduće poslovanje Boutique Hotela Alhambra. Ono što za Glavan predstavlja prednost je i činjenica da ima dubinski uvid u korporativnu politiku brend Lošinj Hotels & Villas u okviru kojega posluje i Boutique Hotel Alhambra, s obzirom da je u tijekom karijere radila na svim razinama organizacije.