Beta Ulaganja d.o.o.

Beta Ulaganja d.o.o.

Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Sed non accumsan massa, consequat venenatis est. Duis neque dui, porta a pellentesque quis, tempor eu ipsum. Curabitur gravida purus at elit bibendum, et placerat orci f
Beta Ulaganja su o investiranju u Jadranku d.d.

Beta Ulaganja su o investiranju u Jadranku d.d.

Beta Ulaganja su odluku o investiranju u Jadranku d.d. donijeli na temelju pozitivne investicijske analize i strateške odluke o jačanju ulaganja u turizam. U narednim godinama Beta ulaganja u Jadranku d.d. planiraju uložiti znatna sredstva u razvoj te t

novosti

Autor: beta ulaganja

Jadranka Grupa otvara nova radna mjesta za nadolazeću sezonu

Na najvećem virtualnom sajmu sezonskih poslova Sezonac.hr u organizaciji portala MojPosao, Jadranka Grupa predstavlja bogatu ponudu za nadolazeće ljeto. Kao jedan od najvećih poslodavaca na hrvatskim otocima, Jadranka Grupa i ove godine nudi priliku za profesionalni i osobni razvoj, pri čemu će kvalitetni kandidati nakon sezone dobiti priliku i za trajno zaposlenje.

Virtualni sajam Sezonac.hr okuplja vodeće domaće tvrtke u sektoru turizma, pri čemu se među najuspješnijima posebno ističe Jadranka d.d., koja u ovom projektu aktivno sudjeluje putem društava Jadranka trgovina i Jadranka turizam koje i ove godine zainteresiranima za sezonski rad u Hrvatskoj predstavljaju svoju ponudu poslova, kao i povezane benefite.

Oba društva koja posluju u sklopu Jadranka Grupe, najvećeg poslodavca na cresko-lošinjskom otočju, svake godine zapošljavaju velik broj novih sezonskih radnika, od kojih se čak 70% rado vraća iz sezone u sezonu. Uz to, Jadranka potiče izvrsnost svojih zaposlenika kontinuiranim ulaganjima u edukacije i druge oblike osposobljavanja i obrazovanja, čime se stvara sjajna prilika za osobni i profesionalni rast i razvoj te respektabilne radne uvjete uz posebne pogodnosti. Naposljetku, riječ je o tvrtki koja uspješno posluje već preko 70 godina, što dodatno potvrđuje tradiciju poslovne izvrsnosti.