Beta Ulaganja d.o.o.

Beta Ulaganja d.o.o.

Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Sed non accumsan massa, consequat venenatis est. Duis neque dui, porta a pellentesque quis, tempor eu ipsum. Curabitur gravida purus at elit bibendum, et placerat orci f
Beta Ulaganja su o investiranju u Jadranku d.d.

Beta Ulaganja su o investiranju u Jadranku d.d.

Beta Ulaganja su odluku o investiranju u Jadranku d.d. donijeli na temelju pozitivne investicijske analize i strateške odluke o jačanju ulaganja u turizam. U narednim godinama Beta ulaganja u Jadranku d.d. planiraju uložiti znatna sredstva u razvoj te t

novosti

Autor: beta ulaganja

Jadranka turizam otvara objekte i dočekuje prve goste

Uslijed povoljne epidemiološke situacije, u Mali Lošinj počinju pristizati prvi turisti ove godine. Lošinjska Jadranka s optimizmom gleda na predsezonu te se nadaju skorom otvorenju u punom kapacitetu i sezoni koja će započeti oporavak cijelog turističkog sektora.

Jadranka turizam do kraja svibnja planira otvoriti dio smještajnih objekata, odnosno, hotela i kampova, primjenjujući sve propisane mjere zdravstvene zaštite. Prve goste pripremaju se dočekati već 20. lipnja u hotelu Aurora, a potom planiraju otvoriti i hotel Bellevue. Što se kampova tiče, za koje se očekuje da će, uz privatni smještaj, biti najtraženiji ove sezone, prvotno će otvoriti kamp Čikat 23. svibnja, a zatim 29. svibnja kampove Slatinu, Baldarin i Bijar. Glavni cilj lošinjske kompanije je zadržati sve radnike te im osigurati kvalitetne uvjete rada u ugodnoj i sigurnoj radnoj atmosferi. „Istražujemo načine povećanja produktivnosti kako bismo optimizirali troškove. Uz to, nastavljamo sve dogovorene aranžmane s partnerima od kojih dobivamo odlične vijesti o najavi dolazaka gostiju, što se jednim dijelom sigurno može prepisati činjenici da je Hrvatska primarno autodestinacija.“, poručuju iz Jadranke.

Jadranka Grupa, u sklopu koje djeluje i tvrtka Jadranka turizam, jedna je od vodećih otočnih hotelsko-turističkih kompanija u Hrvatskoj te najveći poslodavac na cresko-lošinjskom otočju. Kompanija posluje preko 70 godina, a pod brendom Lošinj Hotels & Villas kompanija nudi ugostiteljske i smještajne usluge u šest hotela, tri kampa i pet vila, a svi se mogu pohvaliti oznakom četiri ili pet zvjezdica.