Beta Ulaganja d.o.o.

Beta Ulaganja d.o.o.

Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Sed non accumsan massa, consequat venenatis est. Duis neque dui, porta a pellentesque quis, tempor eu ipsum. Curabitur gravida purus at elit bibendum, et placerat orci f
Beta Ulaganja su o investiranju u Jadranku d.d.

Beta Ulaganja su o investiranju u Jadranku d.d.

Beta Ulaganja su odluku o investiranju u Jadranku d.d. donijeli na temelju pozitivne investicijske analize i strateške odluke o jačanju ulaganja u turizam. U narednim godinama Beta ulaganja u Jadranku d.d. planiraju uložiti znatna sredstva u razvoj te t

novosti

Autor: beta ulaganja

Kamp Čikat s otoka Lošinja među najboljim kampovima u Europi

Njemački ADAC dodijelio je kampu Čikat prestižno priznanje Superplatz. Time se kamp Čikat ponovno našao među najboljim europskim kampova.

Ovime je kamp Čikat postao ukupno 13. hrvatski kamp u društvu najboljih europskih kampova s priznanjem Superplatz. Ulaskom u sam vrh kamping industrije u Europi, kamp Čikat potvrdio je da je jedan od omiljenih kampova u Hrvatskoj, što dokazuje i sve veći broj gostiju u kampu tijekom godine. Za dobivanja priznanja Superplatz nužno je da prosječna ocjena inspektora bude 5 od 5. Za to je potrebno zadovoljiti stroge kriterije ADAC-ovih inspektora u pet kategorija: uređenost kampa općenito, mogućnost kupanja, slobodno vrijeme, opskrbljenost kampa (gastro ponuda) te sanitarije.

Novo Superplatz priznanje rezultat je dugogodišnjeg rada i ulaganja tvrtke Jadranka turizam d.o.o. u četiri kampa u njihovom portfelju: kamp Čikat, kamp Slatina, kamp Bijar i kamp Baldarin. Kamp Čikat, koji je u posljednjih nekoliko godina znatno podignuo kvalitetu kampiranja na otocima Cresu i Lošinju, je uz ovogodišnje priznanje Superplatz ADAC ranije uvršten i u Leading Campings of Europe (udruženje 38 najboljih kampova Europe), a ponio je i još nekoliko priznanja na 13. Kongresu hrvatskog kampinga.