Beta Ulaganja d.o.o.

Beta Ulaganja d.o.o.

Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Sed non accumsan massa, consequat venenatis est. Duis neque dui, porta a pellentesque quis, tempor eu ipsum. Curabitur gravida purus at elit bibendum, et placerat orci f
Beta Ulaganja su o investiranju u Jadranku d.d.

Beta Ulaganja su o investiranju u Jadranku d.d.

Beta Ulaganja su odluku o investiranju u Jadranku d.d. donijeli na temelju pozitivne investicijske analize i strateške odluke o jačanju ulaganja u turizam. U narednim godinama Beta ulaganja u Jadranku d.d. planiraju uložiti znatna sredstva u razvoj te t

novosti

Autor: beta ulaganja

Kampovi Jadranka turizma zaključuju još jednu poslovnu godinu nagradama i priznanjima

Jadranka turizam u 2021. zabilježila je odlične poslovne rezultate, a uspješno poslovanje zaokružila je osvajanjem brojnih prestižnih nagrada, pri čemu se posebno ističu kampovi kojima upravlja. Jedan od najpopularnijih kampova na cijelom Jadranu, kamp Čikat, najuspješniji je među kampovima Jadranka Grupe, a to je i ove godine potvrdio nizom osvojenih vrijednih međunarodnih i domaćih priznanja.

Sjajni rezultati kampa Čikat očituju se u kontinuiranim dolascima vjernih starih, ali i novih gostiju, kao i njihovom neprikrivenom zadovoljstvu. Stoga ne čudi da su vrijednost ovoga kampa ponovno potvrdile i brojne prestižne nagrade. Posjetitelji, ali i stručna javnost, prepoznali su i nagradili težnju prema izvrsnosti i respektabilno poslovanje kampova Jadranka turizma, koji su ove godine svoj bogati portfelj nadopunili dodatnim nagradama i priznanjima.

Među njima se svakako ističe visoki plasman Kampa Čikat u kategoriji Najboljih kampova Hrvatske za 2022., prema izboru Naj kamp Adria. Pritom je riječ o izboru koji tradicionalno provodi ugledni slovenski kamping internetski portal Avtokampi.si, a odlikuje se po tome što presudnu riječ imaju upravo posjetitelji, koji svoje glasove daju na temelju iskustva i zadovoljstva boravkom. Tim su izborom posjetitelji potvrdili Čikat kao najbolji veliki kamp na Kvarneru, a riječ je o nagradi koju ovaj kamp kontinuirano osvaja već dugi niz godina te bilježi visoku posjećenost, kako u ljetnim, tako i u zimskim mjesecima. Uz to, kamp Čikat osvojio je i nagradu Superplatz koju dodjeljuje ADAC, njemački autoklub, kao i mjesto među 38 najboljih kampova u Europi prema uglednom vodiču Leading Campings Europe. Uspjeh ove godine svjedoči i činjenica da je kamp Čikat u kumulativu godine ostvario rezultate koji su za 59% veći od planiranih, što je svega 4% manje od rekordnih rezultata iz 2019.