Beta Ulaganja d.o.o.

Beta Ulaganja d.o.o.

Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Sed non accumsan massa, consequat venenatis est. Duis neque dui, porta a pellentesque quis, tempor eu ipsum. Curabitur gravida purus at elit bibendum, et placerat orci f
Beta Ulaganja su o investiranju u Jadranku d.d.

Beta Ulaganja su o investiranju u Jadranku d.d.

Beta Ulaganja su odluku o investiranju u Jadranku d.d. donijeli na temelju pozitivne investicijske analize i strateške odluke o jačanju ulaganja u turizam. U narednim godinama Beta ulaganja u Jadranku d.d. planiraju uložiti znatna sredstva u razvoj te t

novosti

Autor: beta ulaganja

Kampovi među najbolje popunjenim smještajnim kapacitetima na Lošinju

U prvom dijelu srpnja Mali Lošinj se našao među najuspješnijim destinacijama u Hrvatskoj s preko 190 tisuća ostvarenih noćenja. Od ukupnog broja turista, udio od 40% čine gosti u kampovima.

Mali Lošinj jedna je od najuspješnijih domaćih turističkih destinacija, usprkos izazovnoj situaciji s pandemijom koronavirusa. Najbolju popunjenost u prvom dijelu srpnja bilježe privatni smještaj i kampovi, u koje se vraćaju stalni gosti. Najviše je turista s tradicionalnih tržišta poput Njemačke, Slovenije i Austrije, a gosti koji borave u kampovima čine udio od 40% od ukupnog broja turista.

Kako bi privukli goste u Turističkoj zajednici Malog Lošinja su pokrenuli akciju Ferry free, kojom se gostima s planiranim boravkom od sedam dana umanjuje cijena smještaja za trošak boravka, ovisno o tome radi li se o automobilu ili kamperu. U akciju se uključila i tvrtka Jadranka turizam, u sklopu koje se nalaze i kampovi. Nakon ublažavanja mjera i otvaranja granica, lošinjski kamp Čikat započeo je s radom 23. svibnja, a kampovi Slatina, Baldarin i Bijar 29. svibnja. U ovoj lošinjskoj tvrtki s optimizmom, ali i s dozom opreza, gledaju na sezonski rad svojih objekata te naglašavaju da poštuju sve sigurnosne standarde i mjere prevencije kako bi garantirali zdravstvenu sigurnost gostiju i zaposlenika.