Beta Ulaganja d.o.o.

Beta Ulaganja d.o.o.

Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Sed non accumsan massa, consequat venenatis est. Duis neque dui, porta a pellentesque quis, tempor eu ipsum. Curabitur gravida purus at elit bibendum, et placerat orci f
Beta Ulaganja su o investiranju u Jadranku d.d.

Beta Ulaganja su o investiranju u Jadranku d.d.

Beta Ulaganja su odluku o investiranju u Jadranku d.d. donijeli na temelju pozitivne investicijske analize i strateške odluke o jačanju ulaganja u turizam. U narednim godinama Beta ulaganja u Jadranku d.d. planiraju uložiti znatna sredstva u razvoj te t

novosti

Autor: beta ulaganja

Les Clefs d'Or odao priznanje Sari Buljat, conciergeu Hotela Bellevue

Concierge Hotela Bellevue Sarah Buljat dobitnica je jedne od najprestižnijih nagrada koja se dodjeljuje conciergeima diljem svijeta, zlatnih ključeva udruženja Les Clefs d'Or. Ta je nagrada ove godine prvi put dodijeljena hrvatskim turističkim djelatnicima, a u Hrvatskoj su je dobile samo tri osobe.

Les Clefs d'Or poznata je udruga najboljih conciergea s više od 4000 članova u 80 zemalja. Riječ je o elitnom udruženju čiji članovi su globalno povezani, predani profesionalnom razvoju i usmjereni ka postavljanju novih standarda za usavršavanje usluga gostiju. Prepoznaju se po prekriženim zlatnim ključevima na reverima uniforme. Ove godine zlatne ključevi pripali su Lošinjanki Sari Buljat, conciergeu u hotelu Bellevue. Ovaj raskošni hotel smješten u uvali Čikat, mjestu proslavljenom po svojim ljekovitim prirodnim blagodatima, dio je luksuzne kolekcija brenda Lošinj Hotels & Villas, u vlasništvu Jadranka Grupe.

Budući da je riječ o grupi koja se prepoznaje po luksuzu i kvaliteti usluge, ovo priznanje za Saru Buljat dodatno je učvrstilo status svjetske klase za Hotel Bellevue te potvrdilo izvrsnost zbog koje se zahtjevni gosti uvijek rado vraćaju ovom renomiranom hotelu. U pozadini ovog važnog priznanja je svakako i bogato međunarodno iskustvo koje je stekla Sarah Buljat. Nakon srednje škole, završila je fakultet turističkog menadžmenta, a potom iskoristila priliku i otišla raditi u inozemstvo. Radno iskustvo skupljala je u Kanadi, na Novom Zelandu te u Milanu. Nakon šest godina rada i usavršavanja u inozemstvu, svoje je iskustvo donijela na rodni Lošinj, gdje se zaposlila na recepciji hotela Bellevue i gdje danas ponosno na uniformi nosi zlatne ključeve prestižnog svjetskog udruženja conciergea.