Beta Ulaganja d.o.o.

Beta Ulaganja d.o.o.

Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Sed non accumsan massa, consequat venenatis est. Duis neque dui, porta a pellentesque quis, tempor eu ipsum. Curabitur gravida purus at elit bibendum, et placerat orci f
Beta Ulaganja su o investiranju u Jadranku d.d.

Beta Ulaganja su o investiranju u Jadranku d.d.

Beta Ulaganja su odluku o investiranju u Jadranku d.d. donijeli na temelju pozitivne investicijske analize i strateške odluke o jačanju ulaganja u turizam. U narednim godinama Beta ulaganja u Jadranku d.d. planiraju uložiti znatna sredstva u razvoj te t

novosti

Autor: beta ulaganja

Lošinjski hotel Bellevue dobitnik je nagrade 'Croatia's Best Hotel Spa' 2020

Etablirana globalna organizacija World Spa Awards, čiji je glavni cilj promicanje i nagrađivanje kvalitete u spa i wellness industriji, dodijelila je nagradu hrvatskom hotelu s najboljom spa i wellness ponudom.

Nagrada Croatia's Best Hotel Spa dodijeljena je hotelu Bellevue s otoka Lošinja za najbolju spa i wellness ponudu. Ovaj godišnji program nagrada pokrenut je 2015. godine, kao sestrinski događaj World Travel Awardsu, koji nagrađuje izvrsnost i potiče rast i inovacije u turizmu posljednjih 27 godina. „Iznimno smo ponosni što smo osvojili nagradu Croatia’s Best Hotel Spa na World Spa Awardsu ove godine! Lošinj krasi izuzetan i prirodno ljekovit okoliš, a mi smo nastojali postići sklad znanosti između beauty segmenta, wellness tehnologije i učinkovitih prirodnih rituala kako bismo stvorili savršenu kombinaciju.“, poručuju iz ovog 5* hotela s Lošinja.

Nagrada Croatia's Best Hotel Spa novo je međunarodno priznanje za hotel Bellevue 5* koji se može pohvaliti brojnim međunarodnim priznanjima, poput onoga za najbolji luksuzni hotel u Hrvatskoj. Portfelj hotela Lošinj Hotels & Villas obuhvaća luksuznu i klasičnu kolekciju. Hotel Bellevue 5* dio je luksuzne kolekcije, zajedno s Boutique hotelom Alhambra te čak tri luksuzne privatne vile – Augustom, Mirasol i Hortensijom. Klasična kolekcija brenda sastoji se od hotela s četiri zvjezdice – hotela Aurora, Family Hotela Vespera te Vitality Hotela Punta, jednog od prvih gluten-free i run friendly certificiranih hotela u Hrvatskoj.