Beta Ulaganja d.o.o.

Beta Ulaganja d.o.o.

Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Sed non accumsan massa, consequat venenatis est. Duis neque dui, porta a pellentesque quis, tempor eu ipsum. Curabitur gravida purus at elit bibendum, et placerat orci f
Beta Ulaganja su o investiranju u Jadranku d.d.

Beta Ulaganja su o investiranju u Jadranku d.d.

Beta Ulaganja su odluku o investiranju u Jadranku d.d. donijeli na temelju pozitivne investicijske analize i strateške odluke o jačanju ulaganja u turizam. U narednim godinama Beta ulaganja u Jadranku d.d. planiraju uložiti znatna sredstva u razvoj te t

novosti

Autor: beta ulaganja

Lošinjski hotel Bellevue osvojio čak 11 vrijednih priznanja Travelmytha

Hotel Bellevue, jedan od najistaknutijih članova luksuzne kolekcije brenda LH&V i Jadranka Grupe te jedan od najnagrađivanijih hrvatskih hotela, ponovno je osvojio vrijedna priznanja za izvrsnost ponude i usluge. Ovaj put je riječ o 11 top nagrada Travelmytha, globalno prepoznatog pretraživača za sofisticirane i luksuzne hotele, koji je hotel Bellevue između ostalog proglasio i Najboljim luksuznim hotelom u Malom Lošinju, jednim od Top 5 luksuznih hotela u Primorsko-goranskoj županiji, kao i jednim od Top 30 luksuznih hotela u Hrvatskoj.

Travelmyth.com je internetski pretraživač za preporuke luksuznih i sofisticiranih hotela za turiste koji traže jedinstven doživljaj odmora. Stranica nudi čak 60 različitih kategorija koje obuhvaćaju preko 4 milijuna hotela diljem svijeta. Listu preporuka luksuznih hotela stvara na individualiziran način temeljem osobnih preferencija svakog korisnika, a njima se pri planiranju svog idealnog odmora godišnje vode milijuni turista diljem svijeta. Osim preporuka za vrhunske hotele, Travelmyth početkom svake godine dodjeljuje i posebne nagrade s ciljem dodatnog usmjeravanja svojih korisnika, pri čemu se vrednuju brojne specifične kategorije.

Tako je vrijedne nagrade u čak 11 kategorija osvojio i hotel Bellevue, koji je osim navedenih priznanja također prepoznat i kao jedan od najboljih luksuznih hotela za romantična i obiteljska putovanja. Štoviše, Hotel Bellevue proglašen je Najboljim hotelom za medeni mjesec u Malom Lošinju, jednim od Top 30 hotela za medeni mjesec u Hrvatskoj te jednim od Top 5 hotela za medeni mjesec u Primorsko-goranskoj županiji. Uz to, Travelmyth je hotelu Bellevue dodijelio i priznanje za hotelski spa, koji je prošle godine proglašen i najboljim na svijetu prema izboru World Spa Awards.