Beta Ulaganja d.o.o.

Beta Ulaganja d.o.o.

Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Sed non accumsan massa, consequat venenatis est. Duis neque dui, porta a pellentesque quis, tempor eu ipsum. Curabitur gravida purus at elit bibendum, et placerat orci f
Beta Ulaganja su o investiranju u Jadranku d.d.

Beta Ulaganja su o investiranju u Jadranku d.d.

Beta Ulaganja su odluku o investiranju u Jadranku d.d. donijeli na temelju pozitivne investicijske analize i strateške odluke o jačanju ulaganja u turizam. U narednim godinama Beta ulaganja u Jadranku d.d. planiraju uložiti znatna sredstva u razvoj te t

novosti

Autor: beta ulaganja

Lošinjski kamp Čikat među najboljim europskim kampovima

Veliko priznanje Superplatz uručio mu je njemački i europski automobilski klub ADAC, zbog čega se kamp Čikat našao u samom vrhu kamping industrije u Europi.

Kako bi kamp uopće bio nagrađen Superplaztom morao je ispuniti stroge i zahtjevne kriterije ADAC-ovih inspektora te ostvariti najbolje ocjene u pet kategorija. Spomenute kategorije odnose se na uređenost kampa, mogućnost kupanja za goste, slobodno vrijeme, opskrbljenost kampa te sanitarije. Za dobivanje priznanja Superplatz nužno je da prosječna ocjena inspektora bude 5 od 5.

Ovo priznanje rezultat je dugogodišnjeg rada i ulaganja tvrtke Jadranka kampovi d.o.o., odnedavno poznate kao Jadranka turizam d.o.o. O uspješnosti kampa Čikat govore i priznanja kao što su članstvo u udruzi Leading Campings of Europe, ali i sve veći broj gostiju. Svake godine lošinjski kamp Čikat posjeti oko 40.000 gostiju. Najveći broj njih dolazi iz Slovenije i Njemačke, a iz godine u godinu raste i broj gostiju iz Hrvatske.