Beta Ulaganja d.o.o.

Beta Ulaganja d.o.o.

Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Sed non accumsan massa, consequat venenatis est. Duis neque dui, porta a pellentesque quis, tempor eu ipsum. Curabitur gravida purus at elit bibendum, et placerat orci f
Beta Ulaganja su o investiranju u Jadranku d.d.

Beta Ulaganja su o investiranju u Jadranku d.d.

Beta Ulaganja su odluku o investiranju u Jadranku d.d. donijeli na temelju pozitivne investicijske analize i strateške odluke o jačanju ulaganja u turizam. U narednim godinama Beta ulaganja u Jadranku d.d. planiraju uložiti znatna sredstva u razvoj te t

novosti

Autor: beta ulaganja

Lošinjski restorani Alfred Keller i Matsunoki nagrađeni prestižnim Michelinovim priznanjima

Hrvatska je u svijetu sve više prepoznata po vrhunskoj gastronomiji, što nedvojbeno proizlazi iz prirodnih bogatstava koja jamče namirnice najviše kvalitete. Stoga ne čudi da su se čak dvije prestižne Michelinove nagrade smjestile upravo na Malom Lošinju. Naime, cijenjeni francuski gastronomski vodič je Michelinovu zvjezdicu, najprestižniju nagradu u svijetu restorana, dodijelio restoranu Alfred Keller, smještenom u Boutique hotelu Alhambra, dok je restoranu Matsunoki smještenom u hotelu Bellevue, dodijeljen iznimno cijenjeni Michelinov tanjur.

Michelinova zvjezdica je prestižna nagrada koju čuveni francuski gastronomski vodič dodjeljuje isključivo odabranim restoranima na temelju najviših standarda u kvaliteti kuhinje i profesionalnosti usluge. Ispunivši navedeno, ovu nagradu je u restoran Alfred Keller, između ostaloga, doveo i mladi austrijski chef, Michael Gollenz. Kako i sam ističe, tajna vrhunske kuhinje leži upravo u namirnicama kojima chef raspolaže, a vrhunskih lokalnih namirnica mu na Lošinju nikada ne manjka.

Fuzijski restoran Matsunoki, smješten u luksuznom prostoru hotela Bellevue, još je jedan uspješni restoran brenda Lošinj Hotels & Villas, a osvojeni Michelinov tanjur pokazuje da je i on na dobrom putu prema osvajanju prve Michelinove zvjezdice. Matsunoki gostima donosi spoj japanske tradicionalne kuhinje i originalnih japanskih sastojaka s lokalno i ekološki uzgojenim svježim mediteranskim namirnicama. Ovaj jedinstveni restoran se također diči i jednom od najbogatijih vinskih kolekcija u Republici Hrvatskoj, za što mu je ove godine dodijeljena i nagrada 'Best of Award of Excellence', označena s dvije vinske čaše, prema izboru 2021 Restaurant Awards poznatog američkog časopisa Wine Spectator.