Beta Ulaganja d.o.o.

Beta Ulaganja d.o.o.

Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Sed non accumsan massa, consequat venenatis est. Duis neque dui, porta a pellentesque quis, tempor eu ipsum. Curabitur gravida purus at elit bibendum, et placerat orci f
Beta Ulaganja su o investiranju u Jadranku d.d.

Beta Ulaganja su o investiranju u Jadranku d.d.

Beta Ulaganja su odluku o investiranju u Jadranku d.d. donijeli na temelju pozitivne investicijske analize i strateške odluke o jačanju ulaganja u turizam. U narednim godinama Beta ulaganja u Jadranku d.d. planiraju uložiti znatna sredstva u razvoj te t

novosti

Autor: beta ulaganja

Mali Lošinj izabran u TOP 100 održivih destinacija svijeta

Među najboljim svjetskim destinacijama se ponovno našao Mali Lošinj, koji je ove godine konkurirao u kategorijama Kultura i zajednica te Priroda i ekoturizam.

Na popis TOP 100 održivih zelenih destinacija svijeta ove su godine uvrštena dva odredišta iz Hrvatske - Mali Lošinj i Lika. Mali Lošinj se u društvu najboljih svjetskih zelenih turističkih odredišta našao već peti put, dok je Lika u TOP 100 uvrštena prvi put. Izbor je proveo Global Green Destination - međunarodna zaklada koja okuplja svjetske održive turističke destinacije, a organizira se kako bi se prikazale priče o održivom turizmu i dobrim praksama koje su inspirativni primjeri drugim destinacijama, turoperatorima i putnicima. Nominacije se izrađuju na temelju 30 temeljnih kriterija održivosti iz Standarda zelenih odredišta.

Mali Lošinj će, uz Liku, biti predstavljen u vodiču Good Travel Guide, u kojem će putnicima ispričati svoju priču o održivosti. Odabirom dobrih, održivih praksi i pričanjem priča o uspjehu u upravljanju odredištima, inicijatori prepoznaju korake poduzete prema tome da turističke destinacije postanu održivije, odgovornije i atraktivnije posjetiteljima. Ovogodišnji odabir je više nego ikad bio određen kvalitetom, djelotvornošću i prenosivošću priča o dobroj praksi koje su dostavile destinacije. Nominirane je ocjenjivao Sustainable Top 100 tim, koji čine stručnjaci iz cijeloga svijeta te partneri Zelenih Destinacija.