Beta Ulaganja d.o.o.

Beta Ulaganja d.o.o.

Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Sed non accumsan massa, consequat venenatis est. Duis neque dui, porta a pellentesque quis, tempor eu ipsum. Curabitur gravida purus at elit bibendum, et placerat orci f
Beta Ulaganja su o investiranju u Jadranku d.d.

Beta Ulaganja su o investiranju u Jadranku d.d.

Beta Ulaganja su odluku o investiranju u Jadranku d.d. donijeli na temelju pozitivne investicijske analize i strateške odluke o jačanju ulaganja u turizam. U narednim godinama Beta ulaganja u Jadranku d.d. planiraju uložiti znatna sredstva u razvoj te t

novosti

Autor: beta ulaganja

Mali Lošinj među vodećim destinacijama po turističkim noćenjima

Tijekom lipanjskog produženog vikenda najviše noćenja u Hrvatskoj ostvareno je u objektima u domaćinstvu, kampovima te hotelima, a Mali Lošinj našao se među destinacijama s najvećim brojem noćenja u Hrvatskoj.

U Hrvatskoj je tijekom produženog vikenda (19. i 22. lipnja) ostvareno 185 389 dolazaka i 842 659 noćenja, pokazuju podaci sustava eVisitor. Od ukupnog broja noćenja 26% je ostvareno u kampovima, a 13% u hotelima. U ukupnom broju noćenja domaći turisti ostvarili su 23% noćenja, a strani 77%. Od stranih turista najzastupljeniji su bili turisti iz Njemačke (24%), Slovenije (20%), Austrije (9% udjela) te Češke (7%).

Prema broju noćenja, na visokom drugom mjestu s 200 tisuća ostvarenih noćenja nalazi se Primorsko-goranska županija. Gledajući prema destinacijama, Mali Lošinj s 26 tisuća ostvarenih noćenja zauzeo je četvrto mjesto. Hrvatska turistička zajednica do kraja kolovoza će nastaviti provoditi intenzivne promotivne aktivnosti, a prvi rezultati se već vide po dolascima turista iz Austrije, Slovenije, Njemačke i Češke.