Beta Ulaganja d.o.o.

Beta Ulaganja d.o.o.

Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Sed non accumsan massa, consequat venenatis est. Duis neque dui, porta a pellentesque quis, tempor eu ipsum. Curabitur gravida purus at elit bibendum, et placerat orci f
Beta Ulaganja su o investiranju u Jadranku d.d.

Beta Ulaganja su o investiranju u Jadranku d.d.

Beta Ulaganja su odluku o investiranju u Jadranku d.d. donijeli na temelju pozitivne investicijske analize i strateške odluke o jačanju ulaganja u turizam. U narednim godinama Beta ulaganja u Jadranku d.d. planiraju uložiti znatna sredstva u razvoj te t

novosti

Autor: beta ulaganja

Mali Lošinj u lipnju dočekuje ponajbolje svjetske teniske veterane

Mali Lošinj će od 6. do 12. lipnja biti domaćin Europskog teniskog prvenstva veterana. Turnir u organizaciji Ljubičić teniske akademije i Jadranka turizma veliki je iskorak za hrvatski tenis i hrvatski sport, a posebice onaj veteranski te će prvenstvo pružiti priliku za etabliranje otoka Lošinja kao teniske destinacije.

Brojna imena koja su svojevremeno pripadala samom vrhu svjetskog tenisa snage će odmjeriti na terenima Vitality Hotela Punta, jednog od renomiranih članova brenda Lošinj Hotels & Villas te na terenima Sunčane uvale.

Ovaj turnir dio je uspješne suradnje Teniske akademije Ivana Ljubičića i Jadranka Grupe, koji će u zajedničkoj misiji pozicioniranja Lošinja kao otoka tenisa ponovno okupiti značajne tenisače i tenisačice koje iza sebe imaju zavidne karijere i prestižne titule. Svi prisutni imat će priliku uživati u tjednu vrhunskog tenisa i ogledima vrhunskih teniskih veterana u pojedinačnoj konkurenciji, parovima i mješovitim parovima koje će na otoku Lošinju okupiti upravo Jadranka turizam i Akademija bivšeg trećeg tenisača svijeta.

Hrvatska je veteranima već od ranije poznata destinacija, a ove godine će godine upravo otok Lošinj dobiti čast da ugosti prvo od triju ovakvih prvenstava i pritom pokaže sve svoje atribute. Štoviše, ovakva su događanja izvrsna prilika za daljnje etabliranje otoka Lošinja kao otoka sportske izvrsnosti te obogaćivanju turističke ponude Kvarnera, ali i cjelokupnog Jadrana.