Beta Ulaganja d.o.o.

Beta Ulaganja d.o.o.

Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Sed non accumsan massa, consequat venenatis est. Duis neque dui, porta a pellentesque quis, tempor eu ipsum. Curabitur gravida purus at elit bibendum, et placerat orci f
Beta Ulaganja su o investiranju u Jadranku d.d.

Beta Ulaganja su o investiranju u Jadranku d.d.

Beta Ulaganja su odluku o investiranju u Jadranku d.d. donijeli na temelju pozitivne investicijske analize i strateške odluke o jačanju ulaganja u turizam. U narednim godinama Beta ulaganja u Jadranku d.d. planiraju uložiti znatna sredstva u razvoj te t

novosti

Autor: beta ulaganja

Mali Lošinj ugostio svoj prvi ATP CHALLENGER 80 - LOŠINJ OPEN

Mali Lošinj je od 18. do 24. listopada bio domaćin prvog ikad LOŠINJ OPEN ATP CHALLENGER 80 teniskog turnira. Osim što je riječ o povijesnom iskoraku za hrvatski sport, ali i etabliranje Lošinja kao otoka tenisa, također je bila riječ i jedinom ovakvom turniru koji se u to vrijeme održavao u Europi. Turnir je, u organizaciji Ljubičić teniske akademije i Jadranka turizma, okupio ponajbolje domaće i svjetske tenisače, koji su snage odmjerili na terenima Vitality Hotela Punta, jednog od renomiranih članova brenda Lošinj Hotels & Villas.

Prvi ATP Challenger 80 na otoku Lošinju i istovremeno jedini ovakav turnir u Europi u ovom periodu, priredio je spektakularan tjedan tenisa zahvaljujući organizatorima - Ljubičić teniskoj akademiji i Jadranka turizmu. Nakon niza pobjeda nad snažnom konkurencijom, u finale su se plasirali Talijan Marco Cecchinato, nekadašnji 16. igrač svijeta te pobjednik ATP turnira u Umagu i 24-godišnji Španjolac, Carlos Taberner, koji se pobjedom na ovom turniru u Lošinju po prvi puta plasirao u Top 100 najboljih igrača na ATP ljestvici.

Hrvatsku su predstavljali Duje Ajduković i Nino Serdarušić, čijim se budućim partijama na domaćim i svjetskim pozornicama iznimno veselimo. Osim navedenih imena, tjedan vrhunskog tenisa na prekrasnom otoku Lošinju privukao je brojne teniske entuzijaste, ali i profesionalne tenisače, poput Rusa Teymuraza Gabashvilija, nekadašnjeg 43. igrača svijeta.

Ova važna suradnja Ljubičić teniske akademije i Jadranka grupe pruža izniman doprinos etabliranju otoka Lošinja kao atraktivne teniske destinacije te pruža izvrsnu osnovu za brendiranje Republike Hrvatske. Stoga pozdravljamo ova nastojanja i radujemo se sljedećem izdanju ovog vrhunskog turnira te svih sličnih aktivnosti na otoku Lošinju.