Beta Ulaganja d.o.o.

Beta Ulaganja d.o.o.

Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Sed non accumsan massa, consequat venenatis est. Duis neque dui, porta a pellentesque quis, tempor eu ipsum. Curabitur gravida purus at elit bibendum, et placerat orci f
Beta Ulaganja su o investiranju u Jadranku d.d.

Beta Ulaganja su o investiranju u Jadranku d.d.

Beta Ulaganja su odluku o investiranju u Jadranku d.d. donijeli na temelju pozitivne investicijske analize i strateške odluke o jačanju ulaganja u turizam. U narednim godinama Beta ulaganja u Jadranku d.d. planiraju uložiti znatna sredstva u razvoj te t

novosti

Autor: beta ulaganja

Sanjin Šolić u intervjuu za Novi list o poslovanju u vrijeme epidemije koronavirusa

Epidemija koronavirusa pogodila je sve sektore gospodarstva, ali ponajviše turizam. U intervjuu za Novi list čelni čovjek najveće hotelijersko-turističke tvrtke na Kvarneru, Jadranka Grupe, komentirao je trenutačnu situaciju vezanu za koronavirus, poslovanje u otežanim uvjetima te cjelokupni utjecaj na turistički sektor.

„Jadranka Grupa u potpunosti je prilagodila poslovanje kako bismo osigurali zaštitu zdravlja te dobrobiti svih naših zaposlenika, kao i svih naših sugrađana. U sklopu toga djelatnicima smo omogućili rad od kuće, kao i korištenje godišnjeg odmora ili slobodnih dana. Sve naše trgovine su otvorene, a zaposlenici rade neumorno kako bi stanovnicima otoka, uključujući Susak i Unije, omogućili sve što im je potrebno“, rekao je Sanjin Šolić, čelni čovjek Jadranka Grupe.

Osim opskrbljivanja otoka, Jadranka se brine o najosjetljivijim skupinama osiguravajući da stariji i nemoćni građani imaju sve potrebne namirnice. Također, sukladno preporukama Stožera civilne zaštite RH, prolongirano je otvaranje svih hotela tvrtke Jadranka turizam, dok su svi ugostiteljski objekti zatvoreni. Šolić je komentirao i utjecaj trenutačne situacije na turistički sektor općenito, kazavši da je sada jasno da je predsezona izgubljena te da polažu nade u to da će se situacija na vrijeme primiriti kako bi se u razdoblju sezone i posezone moglo normalno poslovati.