Beta Ulaganja d.o.o.

Beta Ulaganja d.o.o.

Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Sed non accumsan massa, consequat venenatis est. Duis neque dui, porta a pellentesque quis, tempor eu ipsum. Curabitur gravida purus at elit bibendum, et placerat orci f
Beta Ulaganja su o investiranju u Jadranku d.d.

Beta Ulaganja su o investiranju u Jadranku d.d.

Beta Ulaganja su odluku o investiranju u Jadranku d.d. donijeli na temelju pozitivne investicijske analize i strateške odluke o jačanju ulaganja u turizam. U narednim godinama Beta ulaganja u Jadranku d.d. planiraju uložiti znatna sredstva u razvoj te t

novosti

Autor: beta ulaganja

Spa Clinic Hotela Bellevue okrunjen najprestižnijim svjetskim nagradama

Lošinj, poznat kao otok vitalnosti, potvrdio je svoj renome zahvaljujući najprestižnijim svjetskim nagradama koje je osvojio Spa Clinic hotela Bellevue. Točnije, izvrsnost Spa Clinica hotela Bellevue je ove godine prepoznala svjetska organizacija World Spa Awards, koja mu je dodijelila nagrade „World's Best Hotel Spa 2021“ i “Europe’s Best Hotel Spa 2021”. Uz to, Spa Clinic hotela Bellevue je ove godine osvojilo još jednu važnu potvrdu izvrsnosti, a riječ je o „Haute Grandeur Global Excellence“ priznanju za najbolji wellness i zdravstveni spa centar.

Međunarodna organizacija World Spa Awards od 2015. dodjeljuje prestižnu nagradu „World's Best Hotel Spa“ vrhunskim i luksuznim hotelima, a ovogodišnji dobitnik nagrade za najbolji svjetski hotelski spa, ali i najbolji europski hotelski spa je Hotel Bellevue 5*, smješten u uvali Čikat na Malom Lošinju.

Potvrdu svoje kvalitete, Hotel Bellevue dobio je i od samih korisnika, koji su ga okrunili nagradom „Haute Grandeur Global Excellence“ i proglasili najboljim u globalnim okvirima. Osim hotela Bellevue, važnu nagradu je primio i Vitality Hotel Punta, još jedan istaknuti član brenda Lošinj Hotels & Villas, a riječ je o nagradi „Croatia’s Best Wellness Retreat“. Vitality Hotel Punta je ujedno i prvi certificirani bezglutenski i anti-alergijski hotel u Hrvatskoj, što također potvrđuje da su briga o zdravlju, navikama i potrebama gosta ovdje uvijek na prvom mjestu.