Beta Ulaganja d.o.o.

Beta Ulaganja d.o.o.

Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Sed non accumsan massa, consequat venenatis est. Duis neque dui, porta a pellentesque quis, tempor eu ipsum. Curabitur gravida purus at elit bibendum, et placerat orci f
Beta Ulaganja su o investiranju u Jadranku d.d.

Beta Ulaganja su o investiranju u Jadranku d.d.

Beta Ulaganja su odluku o investiranju u Jadranku d.d. donijeli na temelju pozitivne investicijske analize i strateške odluke o jačanju ulaganja u turizam. U narednim godinama Beta ulaganja u Jadranku d.d. planiraju uložiti znatna sredstva u razvoj te t

novosti

Autor: beta ulaganja

U Malom Lošinju otvoren prvi HoReCa centar

Jadranka trgovina, jedna od vodećih trgovačkih kuća na kvarnerskim otocima, otvorila je prvi HoReCa centar na otocima Cresu i Lošinju u sklopu Maxi Marketa u Malom Lošinju. Novootvoreni centar značajan je za proizvođače, dobavljače i sve kupce koji se bave turističkom i ugostiteljskom djelatnošću.

U povodu otvorenja ministar turizma Gari Cappelli izrazio je važnost podizanja kvalitete u svim uslužnim djelatnostima te istaknuo da Jadranka trgovina, svojim dugogodišnjim uspješnim radom, može biti pozitivan poslovni primjer drugima. HoReCa centar, koji se prostire na 450m2, predstavlja fokus Jadranka trgovine na potrebe svih kupaca koji se bave ugostiteljstvom i turizmom, s naglaskom na privatne iznajmljivače.

Inače, Jadranka trgovina posluje u sklopu Jadranka grupe – najveće hotelijersko-turističke kompanije na Kvarneru te je orijentirana na opskrbu lokalnog stanovništva i turista na otocima Lošinju i Cresu. Tvrtka se ponosi brigom o lokalnom stanovništvu, a dokaz tome su prodavaonice otvorene tijekom cijele godine koje pružaju stalnu opskrbu građanima otoka Lošinja, Cresa i Suska, kao i manjih otočkih mjesta.