Beta Ulaganja d.o.o.

Beta Ulaganja d.o.o.

Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Sed non accumsan massa, consequat venenatis est. Duis neque dui, porta a pellentesque quis, tempor eu ipsum. Curabitur gravida purus at elit bibendum, et placerat orci f
Beta Ulaganja su o investiranju u Jadranku d.d.

Beta Ulaganja su o investiranju u Jadranku d.d.

Beta Ulaganja su odluku o investiranju u Jadranku d.d. donijeli na temelju pozitivne investicijske analize i strateške odluke o jačanju ulaganja u turizam. U narednim godinama Beta ulaganja u Jadranku d.d. planiraju uložiti znatna sredstva u razvoj te t

novosti

Autor: beta ulaganja

Vrhunski međunarodni chefovi priredili kulinarski spektakl u Hotelu Alhambra

Lošinjski Boutique Hotel Alhambra ovog je ljeta ugostio jednu od najekskluzivnijih kulinarskih manifestacija, pod imenom Mid Summer Epicurean Extravaganza, čime je dodatno potvrđen status jedne od najatraktivnijih gastro destinacija na Jadranu. Ova ekskluzivna večer je pritom okupila okupila brojne zaljubljenike u visoku gastronomiju, a osmislili su je svjetski poznati chefovi, nositelji prestižnih Michelinovih zvjezdica.

Boutique hotel Alhambra, jedan od gastronomski najpoznatijih hotela brenda Lošinj Hotels & Villas, ovog je mjeseca bio središte još jedne ekskluzivne gastronomske večeri. Riječ je o Mid Summer Epicurean Extravaganza večeri, koju su predvodili nagrađivani chefovi Christian Kuchler, Sebastiena Ziera, Stefan Heilemann i Michael Gollenz-

Christianu Kuchleru ovo je prva sezona suradnje s brendom LH&V i njegova je zadaća Hotel Alhambru pretvoriti u središte kulinarskih događanja u Europi. Da je ovaj zadatak itekako u sigurnim rukama potvrđuju i dvije Michelinove zvjezdice i 18 bodova gastronomskog vodiča Gault&Millau, koji krase bogati profesionalni portfelj ovog švicarskog chefa. Jednaka priznanja ima i gostujući chef Sebastien Ziera, kao i njegov kolega Stefan Heilemann, koji je uz navedeno proglašen i chefom godine u Švicarskoj. Najviše pažnje je privukao mladi chef, Michael Gollenz, koji je ove godine preuzeo vodstvo kuhinje restorana Alfred Keller, smještenog u u Boutique Hotelu Alhambra. Štoviše, u samo nekoliko mjeseci pod njegovim vodstvom, restoran je dobio izuzetno visoke ocjene za kulinarske vještine i ponudu, što potvrđuje da visoka očekivanja za ovog mladog, ali iskusnog chefa, nipošto nisu neopravdana.