Beta Ulaganja d.o.o.

Beta Ulaganja d.o.o.

Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Sed non accumsan massa, consequat venenatis est. Duis neque dui, porta a pellentesque quis, tempor eu ipsum. Curabitur gravida purus at elit bibendum, et placerat orci f
Beta Ulaganja su o investiranju u Jadranku d.d.

Beta Ulaganja su o investiranju u Jadranku d.d.

Beta Ulaganja su odluku o investiranju u Jadranku d.d. donijeli na temelju pozitivne investicijske analize i strateške odluke o jačanju ulaganja u turizam. U narednim godinama Beta ulaganja u Jadranku d.d. planiraju uložiti znatna sredstva u razvoj te t

novosti

Autor: beta ulaganja

Vrijedne donacije lošinjske Jadranke stradalima u razornom potresu

Jadranka Grupa s Lošinja pridružila se nizu kompanija koje pomažu stradalima od potresa na području Sisačko-moslavačke županije.

Odmah nakon razornog potresa koji je 29. prosinca 2020. godine brojne obitelji ostavio bez domova, lošinjska Jadranka d.d. i Jadranka turizam u suradnji s partnerima osigurali su privremeni smještaj za pogođene obitelji s područja koja su stradala u potresu. Ukupno sedam mobilnih kućica i 15 kamp prikolica dostavljeno je za obitelji na području Sisačko-moslavačke županije u koordiniranoj akciji Ministarstva turizma i sporta, Hrvatske udruge turizma i Kamping udruženja Hrvatske.

Jednako tako, zajedničkim angažmanom svih zaposlenika Jadranka trgovine d.o.o. dvjema obiteljima čiji su domovi urušeni donirani su paketi s namirnicama, odjećom i obućom te im je osigurana daljnja kontinuirana opskrba osnovnim namirnicama. Također, objema obiteljima omogućeno je besplatno ljetovanje na otoku Lošinju, kao i prednost pri zapošljavanju kadrova s potresom pogođenih područja, dok je osiguravanjem stipendije te sve potrebne opreme mladima iz ovih obitelji olakšan daljnji nastavak školovanja.