Istaknuti restorani LH&V-a prestižnim priznanjima ponovno pokazali svjetsku klasu te učvrstili položaj Lošinja u samom gastronomskom vrhu Mediterana

Bogato nagrađivani restoran Alfred Keller i chef Michael Gollenz nedavno su i službeno zadržali Michelinovu zvjezdicu, koju su osvojili prošle godine kao prvi ikad restoran na otoku Lošinju koji je nagrađen ovim globalno prepoznatim priznanjem. Zadržavanjem ove prestižne oznake, kojom se može pohvaliti svega 10 hrvatskih restorana, ovaj je nadaleko poznati restoran još jednom dokazao svoj status jednog od najvažnijih faktora pri etabliranju Lošinja kao ponajbolje gastronomske destinacije na Mediteranu. Sve to ujedno je i potvrda izuzetnih napora koje Grupa Jadranka ulaže u jačanje ekskluzivnosti turističke ponude Malog Lošinja, Jadrana i Hrvatske u cijelosti.
Osim Michelina, kvalitetu restorana Alfred Keller prepoznao je i američki časopis Wine Spectator koji ga je nagradio priznanjem „Best of Award of Exellence“ s oznakom dvije vinske čaše. U tome mu se pridružio i jedini japanski restoran na hrvatskim otocima, Matsunoki koji je u Hotel Bellevue ovo vrijedno priznanje po prvi puta doveo još prošle godine. Ova nagrada se dodjeljuje isključivo restoranima koji nude vinske karte s izuzetnom širinom kroz više vinorodnih regija te značajnom dubinom vrhunskih proizvođača, a ove su godine po prvi put u Hrvatskoj čak dvije takve istovremeno završile u rukama jednog sommeliera, Filipa Veselovca iz LH&V-a.