Novo priznanje za lošinjski Boutique Hotel Alhambra u sastavu brenda LH&V Jadranka turizma

Izvrsnost Restorana Alfred Keller - signature restorana Boutique Hotela Alhambra ocijenjena je s 16,5 bodova, dok je njegov chef Michael Gollenz prepoznat kao „Veliki chef sutrašnjice“. Nakon što je prošle godine zaradio prvu Michelinovu zvjezdicu kao prvi takav restoran na otoku Lošinju, visoka ocjena vodiča Gault & Millau potvrdila je kvalitetu gastronomskog iskustva koje restoran Alfred Keller nudi.
Osim gastronomskom i enološkom ponudom, ovaj signature restoran luksuznog Boutique Hotela Alhambra ističe se i vrhunskom uslugom, kao i ambijentom uvale Čikat koja ga okružuje, zbog čega s pravom nosi status jednog od najsnažnijih aduta Jadranka turizma. Velike zasluge za to svakako pripadaju i mladom austrijskom chefu Michaelu Gollenzu, koji se služi isključivo najkvalitetnijim lokalnim namirnicama kako bi gostima pružio gurmansko iskustvo kakvo mogu pronaći samo na otoku Lošinju.