Sezona na Lošinju tradicionalno započinje u Uskrsom u hotelima LH&V-a

personbeta ulaganja
Jadranka d.d., predvodnik u području turizma i trgovine na otocima Lošinju i Cresu, ponovno službeno otvara turističku sezonu na otoku Lošinju uskrsnom ponudom u hotelima koje okuplja pod luksuznim brendom LH&V. Svojom ponudom posebno se ističu Boutique Hotel Alhambra i Hotel Bellevue, jedni od najistaknutijih hotela na Mediteranu kada je riječ o wellnessu i gastronomskoj ponudi.
Sezona na Lošinju tradicionalno započinje u Uskrsom u hotelima LH&V-a

Od 7. do 10. travnja Boutique Hotel Alhambra goste će dočekati gastro ponudom s Michelinovim potpisom u režiji chefa Michaela Gollenza te s vinskom ponudom od preko 660 vrhunskih etiketa. Osim gastronomije, ističe se i wellness ponuda u Alhambra Cube Spa centru u kojem se trenutno razvijaju i provode neki od najsuvremenijih eco wellness tretmana s fokusom na mentalno i tjelesno zdravlje.

Hotel Bellevue je za razdoblje od 6. do 10. travnja za svoje goste pripremio bogat program koji također spaja ponajbolji svjetski hotelski wellness te ekskluzivnu ponudu restorana Matsunoki, jedinog japanskog restorana na hrvatskim otocima, za čiju je kuhinju zadužen svjetski renomirani chef Orhan Cakiroglu.

Zahvaljujući kontinuiranim ulaganjima u ekskluzivnost ponude, koja će u lošinjskim hotelima itekako doći do izražaja i ovog Uskrsa, ostvaruju se izuzetni turistički iskoraci koji nastavljaju pozicionirati Lošinj i Cres na karti čitavog Mediterana te promovirati Hrvatsku u svijetu.