Za Tijelovo na Kvarner stiže prvi val ljetnih gostiju

personbeta ulaganja
Prema trenutnim najavama, Kvarner očekuje izvanredne rezultate za nadolazeći blagdan Tijelova, a tome u prilog ide i činjenica da se trend potražnje objekata s pet zvjezdica nastavlja. Riječ je o segmentu po kojem se posebno ističe upravo otok Lošinj, na čelu s Boutique Hotelom Alhambra i Hotelom Bellevue kao predvodnicima luksuzne hotelske ponude šireg područja Kvarnera.
Za Tijelovo na Kvarner stiže prvi val ljetnih gostiju

Blagdani Duhova bilježe gotovo 30 posto bolje rezultate u odnosu na prošlu godinu, što ukazuje na izuzetno dobru sezonu. Uz to, svibanj ima znatno bolje rezultate u usporedbi s prošlom godinom. Gosti iz Njemačke ostvarili su gotovo polovicu prometa tijekom posljednjeg produženog vikenda, a sada se očekuje izuzetno dobar uvod u srce sezone.

Predsezona je na Kvarneru bila zadovoljavajuća, a lipanj će biti obogaćen i raznim događanjima koja će privući turiste. Održat će se brojna kongresna događanja, vinske večeri uz gostovanje poznatih vinara te RetrOpatija glazbeni vremeplov.

Izuzetnu sezonu očekuje i Jadranka turizam, najveća turistička kompanija na otoku Lošinju, koja za ovaj mjesec najavljuje i posebne manifestacije u Boutique Hotelu Alhambra, kao što su Gin Day i World Wellness Day, a koji će se održati 10. lipnja . Prema najavama, lipanj će donijeti veću popunjenost, više cijene i veći broj grupnih dolazaka u segmentu poslovnih putovanja, luksuznih grupa i vjenčanja, dok će ljeto biti usredotočeno na individualne posjete gostiju. Gosti iz Njemačke su najbrojniji, a očekuju se i dolasci gostiju iz Austrije, Slovenije, domaćeg tržišta, ali i Srbije, Češke i Engleske.