Hotel Bellevue i Vitality Hotel Punta dobitnici prestižne nagrade World Spa Awards 2023

personbeta ulaganja
Hotel Bellevue i Vitality Hotel Punta, istaknuti članovi luksuzne kolekcije Lošinj Hotels & Villas, ponovno su potvrdili globalno prepoznate visoke standarde novim prestižnim nagradama World Spa Awardsa za 2023. godinu. Oba hotela, a samim time i otok Lošinj, su već dobro poznati u najvišem društvu lječilišnog i wellness turizma, a novim nominacijama i nagradama potvrđuju kontinuitet u podizanju kvalitete i težnji prema izvrsnosti.
Hotel Bellevue i Vitality Hotel Punta dobitnici prestižne nagrade World Spa Awards 2023

World Spa Awards već duži niz godina prepoznaje LH&V kao brend koji pripada samom vrhu svjetskog hotelskog wellnessa, a Hotel Bellevue je u toj kategoriji u prethodnim godinama držao i titulu najboljeg na svijetu, čime je dodatno učvrstio renome Lošinja kao Otoka vitalnosti i apsolutnog lidera na Mediteranu kada je riječ o luskuznom i lječilišnom turizmu.

Nakon što je proglašen za Croatia's Best Hotel Spa 2022. i World's Best Hotel Spa 2021., Hotel Bellevue i sofisticirana Bellevue Spa Clinic ponovno su priznati kao Croatia's Best Hotel Spa 2023. zahvaljujući jedinstvenim atributima lošinjske uvale Čikat i cjelovitom wellness ekosustavu ljekovitih svojstava mora i otočne vegetacije. Bellevue Spa Clinic cijenjena je zbog niza signature tretmana i usluga, a podržavaju je neki od najboljih svjetskih brendova spa centara za pružanje transformacijskih rezultata u zadivljujućem okruženju s vrhunskom uslugom.
Vitality Hotel Punta prošlogodišnji je dobitnik nagrade Croatia's Best Wellness Retreat, a istu titulu je osvojio i ove godine i time potvrdio kontinuitet kvalitete sadržaja i usluge. Vitality Hotel Punta i Vitality Center & Spa spajaju wellness inovacije i medicinsku stručnost sa suvremenim sportskim i rekreacijskim sadržajima, koristeći ljekovite otočne klimatske elemente i netaknutu prirodu, a svojim se tretmanima usmjerenim prvenstveno na oporavak dišnog sustava nameću kao međunarodno priznata destinacija lječilišnog turizma. Nova priznanja potvrda su novih iskoraka, kako onih ostvarenih u proteklom razdoblju, tako i onih nadolazećih u svrhu daljnjeg destinacijskog pozicioniranja Hrvatske po svojim prirodnim bogatstvima i luksuznom sadržaju najviše svjetske klase.