Lošinj Hotels & Villas domaćin prestižnog sajma luksuznih putovanja

personbeta ulaganja
Mali Lošinj prva je destinacija u Hrvatskoj koja je ugostila jedini sajam luksuznih putovanja na području srednje i istočne Europe – Loop. Naime, domaćinstvo ovog prestižnog sajma pripalo je upravo Otoku vitalnosti zahvaljujući epitetu koji posljednjih nekoliko godina krasi ovu lokaciju, a riječ je upravo o tituli poželjne luksuzne destinacije.
Lošinj Hotels & Villas domaćin prestižnog sajma luksuznih putovanja

Jedanaesto događanje za Lošinj Hotels & Villas potvrdilo je Lošinj kao ključnu sponu u povezivanju luksuznih ponuda Dalmacije i Istre, a organizacijom ove manifestacija ovaj je otok još jednom demonstrirao svoju iznimnu sposobnost da bude domaćin događaja visokog profila.

Održana su tri sajma – Loop MICE, Loop Leisure i Loop CEE i to u periodu od 7. do 18. travnja. Tom prigodom na Malom Lošinju se okupilo 300 vrhunskih putničkih agenata i turoperatora, kao i 300 istaknutih hotelijera iz cijeloga svijeta. Sama manifestacija održana je u okruženju luksuznog brenda Lošinj Hotels & Villas. Zahvaljujući organizaciji, odnosno domaćinstvu ove prepoznatljive turističke manifestacije, turistički akteri lošinjskog područja potvrdili su svoj doprinos u izgradnji vidljivosti, kao i izgradnji mreža dugoročnih veza, poticanja turističkog prometa te učvršćivanja reputacije Lošinja kao jedne od najprepoznatljivijih premium turističkih destinacija ovog dijela Mediterana.

Tri sajma, poznata kao Loop MICE, Loop Leisure i Loop CEE pružila su priliku za poslovno povezivanje i otkrivanje najboljih luksuznih putovanja i turističkih destinacija u regiji, a upravo je prvi u nizu, Loop MICE, bio posvećen predstavljanju najboljih lokacija i usluga prilagođenih potrebama poslovnih sastanaka, konferencija i izložbi. Jadranka d.d., predvodnik u području turizma i trgovine na otocima Lošinju i Cresu još je jednom Uskrsnim vikendom te odmah potom i ovom poslovnom manifestacijom otvorio turističku sezonu na otoku Lošinju. Zahvaljujući kontinuiranim ulaganjima u ekskluzivnost ponude te vrhunskim turističkim iskoraci nastavlja se promocija Hrvatske u svijetu, kao i dodatno pozicioniranje Lošinja i Cresa na turističkoj karti Mediterana.