Lošinjski hotel Bellevue prvi u Hrvatskoj ugostio ekskluzivnu TUDOR pop-up trgovinu i pridonio pozicioniranju otoka kao luksuzne turističke destinacije

personbeta ulaganja
Otok Lošinj prometnuo se u cijenjenu i svjetski prepoznatu destinaciju luksuznog turizma ponajprije zahvaljujući brendu Lošinj Hotels & Villas, koji svojom kolekcijom luksuznih hotela i vila te prestižnih restorana, kao i nagrađivanim hotelskim wellnessom kontinuirano jača destinacijski imidž otoka.
Lošinjski hotel Bellevue prvi u Hrvatskoj ugostio ekskluzivnu TUDOR pop-up trgovinu i pridonio pozicioniranju otoka kao luksuzne turističke destinacije

Hotel Bellevue, luksuzni hotel LH&V brenda i član L.V.X. kolekcije najvećeg nezavisnog hotelskog lanca na svijetu Preferred Hotels & Resorts, ugostio je prvi Tudor pop-up shop u Hrvatskoj i time nastavio niz prestižnih događanja koja dodatno jačaju vidljivost Lošinja na mediteranskoj karti luksuznih destinacija te etabliraju otok među populacijom više platežne moći, što u konačnici sustavno jača i gospodarski rast.


Luksuzni brend satova TUDOR, koji od 1926. godine proizvodi renomirane i visokokvalitetne satove, vrlo je tražen među poznavateljima i kolekcionarima satova diljem svijeta, a zahvaljujući njenoj povezanosti s morem i luksuzom, otok Lošinj i Hotel Bellevue bili su logičan izbor za lokaciju ovogodišnje turneje. Prvu TUDOR pop-up trgovinu u Hrvatskoj organizirala je obiteljska trgovina Malalan koja se bavi prodajom luksuznih satova i nakita i koja se više od 70 godina svojim bezvremenskim kolekcijama i prestižnim suradnjama kontinuirano pozicionira kao vrhunski izbor za međunarodne poznavatelje luksuznog nakita i satova.

Pop-up shop TUDOR bio je dio Hotela Bellevue od 7. do 20. kolovoza i u tom se periodu svojim cijenjenim satovima snažnog mehanizma i impresivnog dizajna švicarske kvalitete te odabranim kolekcionarskim primjercima uklopio u prestižnu ponudu i ambijent hotela. Brend LH&V je ovim događanjem još jednom dokazao svoju vrijednost u pozicioniranju otoka Lošinja kao poželjne destinacije luksuznog turizma koja privlači sve veći broj posjetitelja visokog profila i time pridonosi promoviranju Hrvatske kao prestižne destinacije.