Novi globalno prepoznati iskoraci u wellness segmentu LH&V-a

personbeta ulaganja
Luksuzni lošinjski hoteli iz kolekcije koju pod brendom LH&V-a okuplja Grupa Jadranka, nastavili su s nizom globalno prepoznatih odličja i priznanja kada je riječ o wellness & spa ponudi. Tako je Bellevue Spa Clinic već treću godinu za redom proglašen najboljim hotelskim spa centrom u Hrvatskoj od strane World Spa Awardsa , dok je Vitality Hotel Punta nagrađen priznanjem “Croatia’s Best Wellness Retreat 2022”.
Novi globalno prepoznati iskoraci u wellness segmentu LH&V-a

Spa turizam u novije je vrijeme prepoznat kao ključna točka odmorišnih destinacija, a jedna od takvih svakako je otok Lošinj, koji je zahvaljujući strateškim ulaganjima u Spa & Wellness svjetske klase prepoznat kao mediteransko središte vitalnosti i ponajboljeg hotelskog wellnessa u globalnoj konkurenciji.
Jedna od ključnih značajki ovih nagrada predstavlja upravo činjenica da ih dodjeljuje World Spa Awards, renomirana globalna organizacija koja od 2015. godine djeluje kao sestrinski događaj World Travel Awardsa s ciljem promicanja i nagrađivanja kvalitete u spa i wellness industriji. Nadalje, pružanje jedinstvenog spa doživljaja tijekom cijele godine značajan je korak kojim Grupa Jadranka učinkovito pridužuje trajanje sezone na otoku Lošinju, što uvelike doprinosi razvoju cjelokupnog domaćeg turizma.
Upravo su ovakva priznanja dodatna potvrda strateškog poslovnog pristupa, kojim Grupa Jadranka kroz društvo Jadranka turizam kontinuirano učvršćuje bogatu turističku ponudu Lošinja, a samim time i Kvarnera te ostatka Hrvatske.